TERAO JE TOLIKO DA TRLJA ZUBE DOK JOJ DESNI NE PROKRVARE: Jezive optužbe samo se nižu, isplivali ŠOKANTNI DETALJI "ON JE PODLI PREDATOR"

Autor:

Lifestyle

18.09.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnost neprestano izlaze detalji svireposti glumca Rasela Brenda. Još jedna žena imala je neprijatno iskustvo sa njim, dok su ga četiri optužile za se*sualno zlostavljanje.

TERAO JE TOLIKO DA TRLJA ZUBE DOK JOJ DESNI NE PROKRVARE: Jezive optužbe samo se nižu, isplivali ŠOKANTNI DETALJI "ON JE PODLI PREDATOR"

Foto: shutterstock

Rasel

Glumac i komičar Rasel Brend optužen je za silovanje, se*sualne napade i emocionalno zlostavljanje, tokom sedmogodišnjeg perioda, dok je bio na samom vrhuncu slave, u periodu od 2006. do 2013. godine. Bivši muž pop zvezde Kejti Peri je negirao optužbe koje su iznele žrtve u medijima, a potom i dokumentarnoj emisiji na Kanalu 4, tvrdeći da su sve njegove veze bile sporazumne, ali je ovim povodom ipak reagovala policija. U saopštenju dostavljenom medijima na upit "da li se nešto čini povodom ovih optužbi", stigao je odgovor da ne postoji nijedna prijava protiv Rasela Brenda.

Brenda su optužile četiri žene - jedna od njih je imala 16 godina kada se navodni napad dogodio, a u svojoj izjavi je rekla "da ga je upoznala na ulici" i da je "taksijem išla kod njega kući iz škole i da joj je taksista, kada je saznao koliko ima godina, rekao da ne ulazi kod njega".

Imala je 16 godina kada je stupila u vezu sa Raselom Brendom koja je trajala 3 meseca. Zvao ju je "bebo" tokom veze i navodno ju je primorao na or**ni se*s - Alis.

-  Optužila je Brenda da ju je gurnuo uza zid, u svom domu u Los Anđelesu 2012. godine i silovao  - Nadija.

Upoznala je Brenda na sastanku "anonimnih alkoholičara". Optužila ga je za se*sualni napad u spavaćoj sobi, gde je vrištala da stane - Fibi.

Radila je sa Brendom dok je radio na projektu vezanom za Velikog Brata. Tvrdi da joj je Brend pokazao svoj polni organ dok je bio u svlačionici - Rejčel.

Pop zvezda Dani Minog nakon što je gostovala u njegovoj emisiji 2006. godine istakla je da je on "podli predator". Kako je objasnila bio je napadan i pratio je po hodniku.

- On je potpuno lud, podli predator. Svakako ne mislim da je izlečio svoju zavisnost od se*sa, to je sigurno. Ne bi prihvatio "ne" kao odgovor. Uvek ode taj korak predaleko.  On je očigledno inteligentan - ali nosi više šminke od mene. Inače volim momke koji nose olovku za oči. To može biti jako se*si, ali ne na Raselu. Apsolutno nema šanse, nikad, on jednostavno nije moj tip - rekla je i dodala:

- Rečeno mi je da je u prošlosti dobio otkaz s MTV-a jer je dan nakon 11. seprembra nosio kostim Osame bin Ladena na poslu. Nisam mogla da verujem da sam upravo pristala da me intervjuiše neko ko bi učinio nešto tako, to me stvarno iznerviralo. A onda je tokom intervjua nastavio sa šokantnim izjavama koje ne mogu ni da ponovim, a da ne pocrvenim - objasnila je.

Da podsetimo, u moru optužbi našla se još jedna i to od Džordan Martin sa kojom je bio u vezi šest meseci. Ona je u knjizi objavila na koji način je zlostavljao. Tvrdi da je terao toliko da pere zube dok joj desni ne prokrvare da bi imalo "anonimni ukus" tokom intimnog odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading