OPTUŽEN ZA SILOVANJE VODITELJ I GLUMAC: Hitno se oglasio nakon tvrdnji četiri žene, bio je u BRAKU sa poznatom pevačicom!

Autor:

Zabava

16.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj, glumac i komičar optužen za silovanje, s*ksualni napad i emocionalno zlostavljanje!

OPTUŽEN ZA SILOVANJE VODITELJ I GLUMAC: Hitno se oglasio nakon tvrdnji četiri žene, bio je u BRAKU sa poznatom pevačicom!

Foto: Shutterstock

Rasel Brend

Poznati glumac Rasel Brend optužen je za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje. Njega su optužile četiri žene, prenosi "The Times", a sve se navodno dogodilo na vrhuncu njegove slave.

Tvrde da se ovo dogodilo između 2006. i 2013. godine, dok još nije postao holivudska zvezda, već je bio voditelj BBC radija 2 i voditelj na Kanalu 4. Optužbe su isplivale u javnost nakon što se u petak obratio svojim fanovima putem Jutjub snimka, gde je demantovao "veoma ozbiljne optužbe koje su se pojavile na njegov račun".

Republika

Foto: Shutterstock

Rasel Brend

- Kao što sam opširno pisao o tome u svojim knjigama, bio sam kroz prošlost vrlo, vrlo promiskuitetan - između ostalog je rekao on.

- Tokom tog vremena promiskuiteta, odnosi koje sam imao apsolutno su uvek bili sporazumni. Tada sam uvek bio transparentan oko toga, gotovo previše transparentan, a transparentan sam i sada. Pitam se čiji interes stoji iza svega.

Kako se navodi u izveštajima koje je preneo „The Times“, jedna žena tvrdi da ju je Brend silovao „pribivši je uza zid“, a druga tvrdi da ju je glumac napao kada je on imao 31 godinu, a ona tek 16 godina. Ona je rekla i kako ju je glumac nazivao „detetom“ tokom „emocionalno nasilne i kontrolisane veze koja je trajala tri meseca“.

Treća žena istakla je da ju je komičar, navodno, seksualno napao dok je radila sa njim u Los Anđelesu i tvrdi da joj je pretio tužbom ukoliko nekome nešto bude rekla. Četvrta žena tvrdila je da ju je Brend seksualno napao, ali i fizički i emocionalno zlostavljao.

Republika

Foto: Youtube.com/Katy Perry

Keti Peri

Pevač je u ovom periodu bio u braku sa pevačicom Keti Peri, od 2010. do 2012. godine, a rastali su se zbog poslovnih obaveza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading