Porodila se Kejti Peri: Orlando Blum je ponosni tata, a svet im se klanja nakon što su se odlučili na ovaj korak!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

27.08.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejti Peri (35) donela je na svet prvo dete, devojčicu kojoj su ona i njen verenik Orlando Blum (43) dali ime Dejzi Dav!

Foto: Tanjug/AP
Kejti Peri i Orlando Blum

Lepa pevačica porodila se u sredu, 25. avgusta, a par je u poruci namenjenu UNICEF-u poslao prvu fotografiju bebe, napisavši:

- Plutamo od ljubavi zbog sigurnog i zdravog rođenja naše ćerke - napisali su Keti i Orlando, naglasivši da znaju da nemaju svi, u ovo vreme, iste mogućnosti.

Istakli su da znaju da UNICEF čini sve što može da pomogne onima kojima je potrebno, te su u ime rođenja ćerkice pripremili donaciju. Kako su naveli, sigurni su da njihova naslednica već ima veliko srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Aug 27, 2020 at 12:31am PDT

Njihov gest naišao je na oduševljenje ljudi koji im čestitaju i na naslednici, ali im šalju i predivne reči zbog toga što u vreme najveće radosti misle i na one koji se za istu teško bore.

Inače, dok se neke pevače povlače sa scene nakom porođaja, Kejti ne staje, te sutra, u petak 28. avgusta izlazi njen novi album "Smile".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading