ISPLIVALI ŠOK DETALJI O DEČKU DARE BUBAMARE: ŠLOGIRAĆETE SE kad vidite čime se bavi, koliko ima godina i sa kojom poznatom voditeljkom je bio u vezi!

Autor:

Zabava

26.08.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati!

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Izvesni biznismen poznat samo pod imenom Toni navodno je u vezi sa pevačicom Darom Bubamarom. Iako ima svega 23 godine, on se na svojim društvenim mrežama hvali luksuznim životom. Skoro pa svakodnevno putuje na daleke destinacije, vozi najmodernije automobile, pije skupa pića i jede samo retka jela u ponudi.

U opisu njegovog profila stoji da je investitor i preduzetnik, međutim ništa više od toga se ne zna. 

Veza sa pevačicom Darom Bubamarom je svima bila jasna kada su podelili fotografije na istim mestima koje posećuju na Maldivima. Nakon toga Toni je objavio fotografiju sa Bubamarom na skuteru koji su vozili po vodi.

Njih dvoje se ovim povodom nisu oglašavali, a interesantno je da je on ujedno i bivši dečko voditeljke Dušice Jakovljević. Njih dvoje su se zabavljali početkom ove godine. Voditeljka se ni tokom veza, a ni nakon raskida tim povodom u medijima nije oglašavala. Šta je razlog rastanka i loše romanse, ostaje da se sazna u narednom periodu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bhm

27.08.2020 08:11

Naravno da neću verovati da ovaj nali zna i da se potpiše olovkom a kamoli da je preduzetnik ili investitor.Odakle investicije,razbio kasicu pa uzeo pare?Mali je neciji sinčić i ove droce ispunjavaju tatine zelje ia se kresu sa ovim malim bolidom i to je sve.