BIVŠA SRPSKA SNAJKA PROŠETALA BEZ GAĆICA: Adrijana Lima pokazala PROVOKATIVNIJU STRANU, a onda otkrila šta sprema FANOVIMA "UZBUĐENA SAM" (FOTO)

Autor:

Lifestyle

08.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijana Lima, slavna manekenka, ovih dana neprestano je na važnim događajima, a tu se osmelila da ponese i neke provokativnije haljine.

BIVŠA SRPSKA SNAJKA PROŠETALA BEZ GAĆICA: Adrijana Lima pokazala PROVOKATIVNIJU STRANU, a onda otkrila šta sprema FANOVIMA "UZBUĐENA SAM" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Adrijana Lima bila je važno lice brenda Viktorije Sikret, te informacija da će ponovo sarađivati, obradovala je fanove kako pomenutog brenda tako i bivše srpske snajke. Ona je prisustvovala Viktorija Sikret reviji na Nedelji mode u Njujorku.

Za tu priliku ponela je upečatljivu zlatno crnu midi haljini prekrivenu šljokicama, upotpunjenu izrezom na grudima i crnim kaišem koji ističe struk. Lima je ponela ovu fantastičnu haljinu uz jednostavne crne, mrežaste cipele, a celokupni stajling je zaokružila opuštenom frizurom.

Ali, kada se bivša srpska snajka okrene na stranu ima šta i da se vidi!

Foto: Tanjug/AP

Andriana Lima u crno zlatnoj haljini

Providna mrežica sa strane, pokazivala je da manekenka verovatno nema donji veš.

U razgovoru za Pipl rekla je kako se oseća na ovom važnom događaju:

- Osećam to kao žena, a još uvek se bavim modom - imam 42 godine i majka sam s petoro dece, tako da osećam da me još uvek slave u ovoj fazi mog života. Sjajno je videti da, bez obzira na to u kojoj si životnoj fazi, za moju decu i nove modele koji dolaze, to te podiže.

Manekenka se takođe dotakla toga po čemu se ovogodišnja revija razlikuje od modnih revija Viktorije Sikret iz prošlosti:

- Celo iskustvo je drugačije za svakoga. Sama modna revija biće potpuno drugačijeg oblika - ne uobičajena pista kao što mislite. Postojaće pista, biće šetnja, ali biće i delova u kojima će se slaviti modni dizajneri, muzičari i pevači, i imaće slobodu izražavanja za sve talente koje poseduju. Tako da sam uzbuđena zbog toga - završava ona.

Njene fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading