ADRIJANA LIMA U HALJINI KOJA PUCA NA NJOJ: Našla se na meti kritika, svi se čude koliko JEFTINO izgleda! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

03.09.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da je ovo njeno najgore izdanje.

ADRIJANA LIMA U HALJINI KOJA PUCA NA NJOJ: Našla se na meti kritika, svi se čude koliko JEFTINO izgleda! (FOTO)

Foto: Tanjug

Adrijana Lima je zablistala na 80. Filmskom festivalu u Veneciji, gde je na crvenom tepihu zasijala u svojoj očaravajućoj zlatnoj haljini.

Haljina je bila izuzetno uska i otkrivala je više nego što je skrivala.

Paparaco fotografi su, kao i uvek, bili pažljivi u beleženju svakog detalja, a posebno su se koncentrisali na deo ispod leđa. To je, kao i obično, izazvalo komentare zlih jezika, koji su tvrdili da su dizajneri morali dodatno proširiti haljinu upravo na tom delu.

 

 

Jedan od komentara koji su se pojavili glasio je: "Jedva se uklopila u ovu haljinu, čini se da šavovi pucaju."

Međutim, Adrijana Lima je hrabro nosila svoju haljinu, koja je bila dugačka, elegantna i sa dubokim dekolteom i delimično golim leđima, te je imala manji šlep. Ova kreacija je isticala svaki deo njenog tela i jasno pokazala da je manekenka uspela da skine kilograme nakupljene posle porođaja.

Njen izgled je upotpunjen glamuroznim nakitom sa crvenim detaljima, a nosila je crne sandale sa kaišićima. Njena frizura je bila jednostavna, a duga i bujna kosa je bila ravno isfenirana, dok je šminka bila svečana i besprekorna.

 

 

Važno je napomenuti da se Adrijana Lima, čuvena manekenka u svojoj 42. godini, već neko vreme suočava s kritikama u vezi njenog izgleda na društvenim mrežama. Međutim, ona se hrabro suprotstavlja ovim komentarima i ističe da se trudi da prihvati promene na svom telu nakon tri porođaja.

- Borim se da prihvatim kako moje telo sada izgleda. Svakog dana se podsećam da prihvatim sebe. Svako telo ima drugačiju reakciju na trudnoću i period nakon nje. Moram vežbati svakog dana i raditi na prihvatanju promena. S godinama, telo se menja, ali to je u redu. Učim svakog dana - izjavila je Adrijana Lima u intervjuu za magazin "People" u aprilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.09.2023 12:15

Jeste, prihvataš, ali si ipak ogromna !! Mislila sam da si mnogosvesnija... A imaš uslove da budeš SVE, A NE = UNAZAD ! Šta tebi smeta da ostaneš na vrhu i do 90.-te ??