VULGARNOST KANJEOVE ŽENE! ITALIJANI BESNI: Bez traga donjeg veša na ULICI, javnost zgrožena - danas se i OVO zove kreacijom! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

23.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjanka Senzori, supruga Kanje Vesta, zgrozila je javnost kombinacijom u kojoj je prošetala Italijom.

VULGARNOST KANJEOVE ŽENE! ITALIJANI BESNI: Bez traga donjeg veša na ULICI, javnost zgrožena - danas se i OVO zove kreacijom! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Udajom za repera Kanje Vesta (46), Bjanka (27) je postala poznata široj javnosti, a od tada praćena je u stopu. Ovoga puta nije reč o njihovom odnosu već o modnoj kombinaciji koja je izuzetno vulgarna i zbog koje je privukla pažnju. Trenutno uživaju na odmoru u Italiji i to traje oko mesec dana, sada je tamo prošetala dvodelni komplet. Njen gotovo "goli izgled" privukao je pažnju i šokirao stanovnike.

Mnogi komentarišu da je ovo prava parodija, jer neki tvrde da ga je kreirao njen suprug te ovo znači da podržava pomenuti stil oblačenja. Takođe, ona se nije potrudila da obuče veš ispod odela.

Bjanka je ponela providni top,  zbog koga izgleda potpuno naga, a sve je uparila sa bež pantalonama koje su više nalik najlonkama. Kosu je zalizala te deluje mokro i kao da je tek izašla iz tuš kabine. Stajling je pokušala da sakrije velikom, crnom torbom, ali nije uspela.

Foto: www.profimedia.rs

Bjanka u "golom kompletu"

Kada je reč o modnim dodacima opredelila se za minđuše u obliku prstena. Dok, kada komentarišemo njenog supruga, njegov stajling bio je znatno opušteniji i sportski.

Italijani su se uvredili što neko u ovako drskom stajlingu šeta njihovom zemljom, te tvrde da je to izuzetno neprimereno. Na mrežama pojavili su s komentari na račun nove supruge Kanje Vesta, a mnogi tvrde da je ovo "nepoštovanje", te da par nije dobrodošao u zemlju koja je poznata po svojoj tradiciji.

- Ne treba nam ovo smeće u Italiji - komentarisao je jedan stanovnik Italije, dok je drugi autfit nazvao "vulgarnim".

Foto: www.profimedia.rs

Bjanka uhvaćena u golom kompletu

Drugi isto nisu bili impresionirani.

- Elegantni Italijani neće biti impresionirani, to je sigurno. Kakav apsolutni haos.

- Ovo je seksi kod kuće među odraslima, ali bezveze u javnosti.

- Neko je zaboravio da kaže bivšem presvetom Kanjeu da su u konzervativnoj državi.

Da podsetimo, Kanje i Bjanka venčali su se dva meseca nakon što se reper razveo od starlete Kim Kardašijan. Bjanka je diplomirala arhitekturu i radila je u reperovoj firmi pre nego što su stupili u vezu. U firmi je od 2020. godine, a ne zna se da li još uvek radi tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading