TAMARA DRAGIČEVIĆ ZASIJALA U NAJLEPŠOJ LETNJOJ HALJINI: Ovaj detalj će vas oduševiti, svaka žena se može u njoj videti!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarm i dozu elegancije je Tamara Dragičević ponovo pokazala u ovoj savršenoj letnjoj haljini.

TAMARA DRAGIČEVIĆ ZASIJALA U NAJLEPŠOJ LETNJOJ HALJINI: Ovaj detalj će vas oduševiti, svaka žena se može u njoj videti!

Foto: instagram/printscreen/tamaradragicevic

Tamara Dragičević

Tamara Dragičević je lepa i talentovana glumica koja trenutno uživa u letnjim danima na Brionima, gde se opušta i uživa u suncu i moru. Na svom Instagram profilu, Tamara je podelila deo te opuštajuće atmosfere sa svojim pratiocima. 

Za ovu priliku, Tamara je odabrala prelepu haljinu bele boje, u boho stilu, koja odiše šarmom. Haljina je ukrašena čipkom i ima zanimljive detalje na grudima. Ona je s prednje strane kraća, završava se do kolena, dok s zadnje strane pada do poda, stvarajući efekat lepršavosti i elegancije.

Njen modni izbor je privukao pažnju, a mnogi prate njen stil i inspirišu se njenim modnim kombinacijama.

Tamara Dragičević je poznata po svojim izvanrednim glumačkim veštinama, a ovaj letnji trenutak na Brionima joj pruža priliku za opuštanje i uživanje pre nego što se vrati novim izazovima u svom glumačkom radu.

 

 

Najzanimljiviji detalj su gola leđa, ali ne sasvim već samo u donjem delu.

Gola leđa u donjem delu haljine mogu stvoriti intrigantan vizuelni efekat, naglašavajući njenu eleganciju i jedinstvenost. Taj detalj može privući pažnju i dodatno istaknuti Tamarinu modnu hrabrost i stvaralaštvo u odabiru odevnih kombinacija.

Sa ležerno raspuštenom kosom, bosa, bez šminke, Tamara je tako pokazala savršen letnji autfit - udoban, a istovremeno vrlo interesantan. Njen izgled je oličenje prirodnog stila, koji je idealan za uživanje u letnjim danima

Ovakav ležeran i udoban autfit je idealan za opušteno veče na plaži ili šetnju uz more. Ovaj boho stil pruža širok spektar kombinacija, pa se može nositi u različitim izdanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading