KRISTINA (53) je otkrila tajni sastojak koji "pegla" BORE: Nema potrebe da više trošite novac na skupe kreme, OVO je prejeftino a radi posao bolje od svega!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.08.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona za negu lica koristi samo jedno ulje.

KRISTINA (53) je otkrila tajni sastojak koji "pegla" BORE: Nema potrebe da više trošite novac na skupe kreme, OVO je prejeftino a radi posao bolje od svega!

Foto: TikTok/printscreen

Sada kada je industrija lepote na vrhuncu, možemo reći da smo izloženi raznoraznim kremama i serumima koje navodno "peglaju" bore

Ipak, ako tražite provereno dobar sastojak koji će obavljati posao kada su bore u pitanju, ovo je idealna preporuka.

Kozmetička rutina se menja tokom godina, ali neke formule ostaju zahvalne i jednostavne za upotrebu.

Rutina protiv starenja 53-godišnje Kristine je vrlo presta - to je ricinusovo ulje.

 

 

Koristi ga svakodnevno kao deo nege lica, pre svega u smislu "peglanja" bora.  Ulje ricinusa odlično je za kožu, ističe da pomaže na više načina.

Kao prvo stavlja ga na područje oko očiju, da smanji dubinu i izraženost bora. Zatim ricinusovo ulje aplicira na vrat, gde ono ima sličnu funkciju, koži daje elastičnost.

Kristina ovo radi pre spavanja, namaže vrat i laganim pokretima masira date delove. Otkako je počela koristiti ricinusovo ulje, Kristina kaže da je primetila smanjenje izgleda bora.

- Ovo je ulje promenilo i poboljšalo moju rutinu protiv starenja kože - izjavila je.

Korisnici su komentarisali da su takođe primetili da ricinusovo ulje smanjuje hiperpigmentacione mrlje. Mnogi su oduševljeni uljem koje je jeftino i očigledno pomaže u raznim izazovima lepote.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading