NA DRUGOM KRUNISANJU KRALJA ČARLSA SVI SU GLEDALI U KEJT! Stajling koji menja modnu industriju, a jedan detalj je posvećen pokojnoj kraljici (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je drugo krunisanja Čarlsa III.

NA DRUGOM KRUNISANJU KRALJA ČARLSA SVI SU GLEDALI U KEJT! Stajling koji menja modnu industriju, a jedan detalj je posvećen pokojnoj kraljici (FOTO)

Foto: Profimedia

Kejt Midlton i Vilijam su otputovali u Škotsku kako bi podržali kralja na proslavi povodom krunisanja. U maju je već proslavljeno krunisanje i bio je to veliki događaj, ali Čarls i Kamila nastavljaju tradiciju kraljice Elizabete da svake godine provode posebnu nedelju u Škotskoj, lokalno poznatu kao Kraljevska nedelja. Ovoga puta, sve je održano u užem krugu kraljevske porodice, a posebnu pažnju privukla je Kejt Midlton.

Ona je pažljivo odabrala stajling za današnji dan, a još jednom istakla je svoju prefinjenost i lepotu. Obukla je dugu, elegantnu haljinu takođe dugih rukava. Plava boja koju je izabrala simbolizuje stabilnost, poverenje, mudrost.

I ovoga puta poverenje je poklonila jednoj od omiljenih dizajnerki Ketrin Voker, a haljinu je prethodno nosila 2022. godine za Dan Komonvelta u Vestministerskoj opatiji. Prefinjeni šešir nosi potpis Filipa Trejsija. Nakit je suptilan i nežan, a zapravo je detalj iz kolekcije pokojne kraljice Elizabete.

Foto: Profimedia

Kejt Midlton u plavom kompletu

Zanimljivo je da je svaki detalj koji ima na sebi u plavoj boji, uključujući cipele sa niskom potpeticom i malom pismo torbom. Kada je reč o frizuri, očigledno da se vodi onim "što je dobro ne treba menjati", tako da ćete Kejt videti ili sa punđom, ali najčešće njena kosa je uvijena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading