STAVITE OVU BILJKU PORED ULAZNIH VRATA I NOVČANIK ĆE VAM BITI PUN: Odlična je za SAMCE i čini ČUDA za život!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da ova biljka unosi sreću i bogatstvo u dom.

STAVITE OVU BILJKU PORED ULAZNIH VRATA I NOVČANIK ĆE VAM BITI PUN: Odlična je za SAMCE i čini ČUDA za život!

Foto: shutterstock

U feng šuiju biljke su izuzetno važne, ali nije bitna ni sama biljka po sebi ako ne znate gde je njeno odgovarajuće mesto u sobi ili kući. Strateško postavljanje biljaka dovodi do veće harmonije i ravnoteže u domu na svim životnim poljima. Biljke u blizini ulaza u kuću ili stan, odličan su način da pokrenete i prizovete samo ono što je dobro u dom.

Ako stavite biljku blizu ulaznih vrata regulisaćete protok energije i videćete samo lepo. To je pravi potez ako pazite kakva energija dolazi do vas. Ulazna vrata su mnogo bitna prema feng šuiju zato što kroz njih različite energije ulaze u dom i kao krajnje dolaze do vas.

Prvenstveno, bitno je da ulazna vrata budu čista, bez ogrebotina i neke prljavštine. Nakon toga možete staviti biljku baš na ulazu kako biste privukli bogatstvo i sreću.

Foto: Unsplash/ Clay Banks

Biljke u dnevnoj sobi

Monstera - graciozna tropska dama

Ova biljka je idealna za mesta kojima nedostaje smirenost prema feng šuiju. Pored simbolike koju ima, ta biljka je dekorativna i oživljava prostor. Ima listove u obliku srca što može da privuče ljubav. Neverovatno snažan rast može simbolizovati napredak na svim poljima. Inače, ona ne zahteva nikakvu posebnu negu i brigu, a pruža predivan prizor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading