IZABERITE JEDNU KARTICU I PROČITAJTE AFIRMACIJU ZA PROMENU ŽIVOTA: Ono što ste odabrali ima jasnu poruku, a jedna slika najavljuje PREOKRET

Autor: N.J.

Lifestyle

09.04.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izaberite jednu karticu i pročitajte svoju afirmaciju.

IZABERITE JEDNU KARTICU I PROČITAJTE AFIRMACIJU ZA PROMENU ŽIVOTA: Ono što ste odabrali ima jasnu poruku, a jedna slika najavljuje PREOKRET

Foto: Shutterstock

Zahvaljujući pozitivnim afirmacijama imate više samopouzdanja. To su pozitivne reči i misli koje se trudimo da održimo kako ne bismo “zapali“ u neko negativno stanje. Reč je o jednostavnim rečenicama koje se izgovaraju u sadašnjem vremenu. Poenta je da dođe u fokus ona rečenica “kakve su ti misli takav ti je život“. Ponavljanje pozitivnih rečenica služi da nametnete ono što želite, i da počnete i sami da verujete u to. Afirmacije su moćan alat.

Predstavljamo vam tri zanimljive kartice sa simbolima. Izaberite jednu koja vam se “na oko dopada“. Nakon što ste izabrali pročitajte svoju pozitivnu afirmaciju i smernicu za promenu života.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Pratim promenu dok me sve više i više približava osobi koja želim da postanem.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Svaki dan mi donosi nove prilike da promenim svoj život i učinim ga najboljim životom koji zaslužujem.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Verujem ovoj promeni i uveren sam da me ona vodi ka pozitivnoj mentalnoj i fizičkoj promeni, objašnjava “Sensa”.

Foto: Unsplash/ bruce mars

Devojka se smeje dok spava

Značenje simbola

Prvi simbol - ruka

Prisutan je u velikom broju oblasti zbog čega ima različita značenja. Najčešće predstavlja dominantnost.

Drugi simbol - oko

Oči su rečitije od usana, oči su glas srca. Ako ste izabrali broj dva, možda imate neku brigu koju ne možete tek tako da saopštite drugima.

Treći simbol  - Mesec

On je oduvek povezan sa maštanjem, lepotom, voljom. U afričkoj kulturi u vezi je sa muškom snagom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading