TAMARA DOŠLA BEZ BRUSA I ZALUDELA MILANO: Srpkinja dubokim dekolteom još jednom ODUVALA sve na Nedelji mode! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

26.02.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Kalinić pojavila se na Nedelji mode i dekolteom ostavila sve iza sebe.

TAMARA DOŠLA BEZ BRUSA I ZALUDELA MILANO: Srpkinja dubokim dekolteom još jednom ODUVALA sve na Nedelji mode! (FOTO)

Foto: Instagram/ tamara

Tamara u automobilu

Tamara Kalinić, jedna od najpoznatiijih modnih blogerki i ovoga puta ponela je stajling zbog kog retko ko može da joj parira! U toku je Nedelja mode u Milanu koja ne može da prođe bez nje, a za svako pojavljivanje u javnosti Tamara se ozbiljno potrudi. I ovoga puta uspela je da oduševi modne kritičare odabirom stajlinga koji nije prošao nezapaženo. 

Foto: Profimedia

Tamara Kalinić u crnom kompletu

Tamara je tokom Nedelje mode iznela izuzetno smelu kombinaciju koja uz sitne detalje izgleda fantastično. Opredelila se za crni komplet koji se sastoji od crnog sakoa ispod kog nije imala ništa. Duboki dekolte bio je istaknut, a uz to iskombinovala je i crnu, kratku, usku suknju. Iako možda prema opisu deluje kao da je Tamara prešla "granice pristojnosti", definitivno ne! 

Preko kompleta imala je maslinasto zeleni oversize mantil do kolena. Sve je upotpunila malom Prada torbicom. Takođe, kaiš sa ogromnom zlatnom šnalom čini da Tamara mora biti primećena. Nju u poslednje vreme često viđamo na modnim događajima, iako svaki put izgleda da je sada dostigla sve granice, zapravo ona ih uspešno prevazilazi. 

Foto: Profimedia

Tamara na Nedelji mode došla u crnom kompletu

Kosu je zavezala u niski rep blago uvijen, a šminka nije bila napadna već je minimalno istakla oči.

Blogerka je uvek pozitivno ocenjena od strane modnih kritičara, a na odabiru garderobe mogu joj pozavideti velike svetske zvezde.

Pogledajte još neke Tamarine stajlinge u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading