Beton budi novu energiju prostora

Autor: Republika

Lifestyle

01.07.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se možda na prvi pogled čini da dekor betona u uređenju enterijera pruža hladan i nedovršen izgled, on je danas sve zastupljeniji. Jedna od njegovih glavnih karakteristika je prilagodljivost i lako uklapanje u minimalistički, pa čak i luksuzan prostor, pa zbog toga i ne čudi činjenica da je sve popularniji.

RepublikaFoto: Promo
Regal STONE

Takođe, on je i neizostavni deo industrijskog stila uređenja, pa ukoliko želite da neke od ovih efekata ostvarite u svom domu, dajemo vam korisne savete kako da uklopite beton dekor (video) u enterijer.

Odlično rešenje, prilikom izbora dekor betona u uređenju ambijenta, jeste regal STONE, koji kombinacijom ovog dekora i bele boje u visokom sjaju, čini pravi spoj rustičnog i elegantnog. Eleganciju naglašavaju delovi od stakla sa diskretnom rasvetom, što ga čini odličnim izborom ukoliko želite da kreirate luksuzan ambijent. Jedna od glavnih prednosti ovog regala je ta što je sastavljen iz više elemenata, pa se uklapa u prostorije različitih dimenzija.

RepublikaFoto: Promo
Regal PARMA

Regal STONE poseduje otvorene, zastakljene, ali i zatvorene police koje mogu poslužiti za odlaganje mnogih stvari i sitnica. Takođe, idealna za odlaganje je i komoda STONE, a uz ovaj nameštaj se uklapa i klub sto STONE koji je veoma funcionalan, jer poseduje otvorene i zatvorene segmente.

Neutralnost ovog dekora omogućava da se lako uklopi sa bilo kojom bojom, a savet dizajnera je da odaberete pastelne nijanse tapaciranog nameštaja. Ukoliko ste ljubitelj sive,  predlog je da uz regal STONE uklopite ugaonu garnituru KATJA, što će dodatno istaći luksuz i eleganciju prostora. Propratna, dodatna dekoracija može biti u crnoj, beloj ili braon boji, a kontrast mogu uneti zelene biljke koje će svakako oplemeniti prostor.

Za posebno isticanje beton dekora savršen je zid u boji. On je takođe odlična podloga i za dekoraciju, a savet je da to bude zelena, kao boja prirode, koja je suprotna hladnom betonu.

Foto: Promo
Regal GLEN

Ukoliko odaberete izazovne boje, dobićete autentičan izgled dnevne sobe, a u njega će se savršeno uklopiti i regal PARMA. Ako ste ipak ljubitelj svetlijih boja, koja vizuelno povećavaju prostor i reflektuju svetlost, odaberite neku prirodnu svetliju nijansu zida, koja će regalu PARMA dati drugo lice i potpuno drugačiju definiciju prostoru.

Što se tiče manjih prostora, predlog je da izaberete regal GLEN, koji predstavlja pravo kompaktno rešenje, sa više otvorenih i zatvorenih polica, a savet dizajnera Forma Ideale je da ga uklopite uz roze zid, sa dekoracijom u pastelnim nijansama, što će omekšati dekor betona i učiniti ambijent prijatnijim.

Nakon svih saveta, možemo zaključiti da dekor betona u dom unosi osećaj mira i stabilnosti. Spoj naših saveta i vaše mašte će biti odlična kombinacija, a rezultat u vidu nove energije i duha prostora će biti više nego očigledan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading