URADIO ZADNJICU DEVOJCI, A ONDA DOŠAO NJEN DEČKO DA SE OSVETI! Šok ispovest cenjenog SRPSKOG HIRURGA - jedva sačuvao živu glavu!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Milan Colić doživeo je neprijatnu situaciju zbog dečka pacijentkinje koju je operisao pre nekoliko godina.

URADIO ZADNJICU DEVOJCI, A ONDA DOŠAO NJEN DEČKO DA SE OSVETI! Šok ispovest cenjenog SRPSKOG HIRURGA - jedva sačuvao živu glavu!

Foto: www.profimedia.rs

Operacija

Specijaliste opšte hirurgije i direktor specijalne bolnice za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Milan Colić, u svom poslu doživeo je mnogobrojne kako lepe tako i neprijatne situacije. Kako je objasnio, za njega je operacija uvek dobar izbor kada je stvarno reč o nekom problemu koji može da se reši.

- Otac i majka platili ćerki za 18. rođendan silikone. Ja to ne dozvoljavam, ne odobravam. Ne želim, ne radim. Ali, ako imate dete od tipa 17, 18 godina koje je povuklo grudi na tatu, ravna skroz, da li je bolje da ona ne ode nikada na bazen, na plažu, da ne bude sa svojom vršnjačkom grupom ili da joj povećate grudi. Pa valjda je bolje da joj povećate grudi. Ili ako ima asimetriju, jednu dojku ogromnu, a drugu nema uopšte. To su situacije gde stvarno treba reagovati mnogo ranije nego što je to vađenje lične karte - rekao je u emisiji "Biznis priče".

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Operacija u bolnici

Takođe, pored lepih trenutaka setio se i onih neprijatnih u svojoj višegodišnjoj karijeri. Cenjeni plastični hirurg govorio je o situaciji sa dečkom njegove pacijentkinje.

- Operisao pacijantkinju, povećanje zaobljene guze super, divna operacija, striptizeta, upozna se sa čovekom koji je došao sa ratišta, psihijatrijski slučaj. Dolazi posle tri godine na reintervenciju, ja pitam o čemu se radi, ona je htela da sa njim završi vezu, pošto on to nije hteo, a bio je nasilan, ona je ušla u anoreksiju, taj implant je krenuo da ispada iz zadnjice. Meni bilo žao, uđem u kartoteku, vidim o čemu se radi i kažem da ću da operišem besplatno, a on mi kaže: ''Ne, nego ćeš da vratiš pare od pre tri godine'', ja kažem ''Je l' si normalan čoveče?''. On izvadi kašikaru i zavrti je na stolu, i šta ja treba da uradim, reko ''Nema problema, radim sve džabe, evo ti pare za taksi!'' - rekao je on u pomenutoj emisiji.

https://youtube.com/shorts/H75ReP27kL0?feature=share

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading