POSLE OVOGA NIKADA VIŠE NEĆE OTIĆI U HRVATSKU NA MORE! Od besa ne može da govori, u NEVERICI od prizora (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

20.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objasnio je kakva užasna "situacija" ga je zadesila na Jadranskom moru.

POSLE OVOGA NIKADA VIŠE NEĆE OTIĆI U HRVATSKU NA MORE! Od besa ne može da govori, u NEVERICI od prizora (VIDEO)

Foto: TikTok/yourboymoyo

Mojo Džej Abidabe je tiktoker i influenser koji je ove godine otišao na more u Hrvatsku i tom prilikom zatekao odvratan prozor što je izazvalo pravu buru na mrežama i mnogobrojne komentare. Na samom početku videa toliko se iznervirao da nije mogao da snimi isti i izgovori ono šta je naumio. Odlučio je da se zabavi i da roni u moru.

- Ne mogu ni da izgovorim na engleskom. Ne mogu da verujem šta sam video sopstvenim očima, svojim zenicama. Mojim očima - ponavljao je besno i objašnjavao:

- Ja sam u Hrvatskoj, u Hrvatskoj. Rekao sam neka bude zabavno, skočio sam u more. Pogledajte jahte oko mene - pokazivao je uzbuđeno.

Foto: TikTok/yourboymoyo

TikToker objašnjava šta je našao u moru

Sledeće što opisuje je kako uživa dok pliva i opušta se, a onda vidi pored sebe izmet. Kako kaže, iznenađen je da neko tako nešto može da uradi u moru. Takođe, ponavlja kako je neko imao hrabrosti da uradi to u moru gde on pliva. Ipak, to nije sve. U tom "sadržaju" primetio je i ostatke hrane, odnosno kukuruz kako je rekao. Besno je ponavljao da nikada više neće ući u ovo more. Ljudi su bili zgroženi nakon njegove priče, a komentari nisu prestajali, te su u jednom momentu došli do 10. 000.

 

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound - Moyo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kule 74

20.06.2023 20:28

ma jako bitan lik sa čudnim zanimanjem,,ja sam iz Vinkovaca i ove godine prvi puta neću na more isključivo zbog bolesnih cijena,,doće to glave prvo iznajmljivačima,hoteljerima,ugostiteljima i ostalim branšama koje bi prije crkle već se odrekle djela kolača u korist šljakera koji rade za njih,,ma jebite se više,ko da bi gladni ostali da spustite cjene spram naših plaća i dignete plaće šljakerima da bar znaju zašto ostavljaju porodicu i kuću,,bila ona u HR,BIH ,ili SRB,,djeca ostaju bez oca ili majke al ne kume za 1000E