ŽENA OPISALA PAKAO KOJI JE DOŽIVELA ZBOG RADNJE POLOVNE ODEĆE: Posle njene ispovesti dva puta ćete razmisliti pre nego što kupite nešto

Autor: N.J.

Lifestyle

16.06.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Išla je u sekend hend radnje iz radoznalosti, a onda se dogodilo sledeće.

ŽENA OPISALA PAKAO KOJI JE DOŽIVELA ZBOG RADNJE POLOVNE ODEĆE: Posle njene ispovesti dva puta ćete razmisliti pre nego što kupite nešto

Foto: pexels.com

Neko voli da kupuje u radnjama polovne robe jer se to na neki način isplati, ali evo do čega to može da dovede, objasnila je jedna Lana:

- Delim stan s koleginicom i uvek sam se trudila da budem maksimalno pristojna - priča Lana koja jedva sad može da uđe u svoju sobu. Na krevet više ne može ni da sedne, a kamoli da legne, pa je drugarica pušta da spava na rezervnom ležaju kod nje.

Lana je objasnila zašto kupuje u takvim radnjama i kako je to preraslo u opsesiju.

- Prvo maštam šta bih volela da pronađem, jer naravno, uvek mi treba nešto. A onda uživam u prebiranju i pronalaženju tog nečeg "posebnog" što niko pre mene nije primetio - opisuje Lana.

Onda proverava da li joj ta garderoba odgovara, ali je počela da skuplja garderobu koja joj nije potrebna.

- Prvo sam kupovala stvari samo za sebe. Ako je nešto zaista malo ili preveliko, razmišljala sam da li bi odgovarale nekoj od mojih rođaka - a onda je počela i da kupuje stvari radi preprodaje.

Foto: pexels.com

Kabine u butiku

- Često sam imala sreće, žene su bile oduševljene onim što pronađem - priča Lana.

Uspevala je da proda dosta tih "krpica" preko oglasa i društvenih mreža.

- Međutim, mnogo sam više kupovala nego prodavala. Shvatila sam da imam ozbiljan problem tek kad više nisam uopšte mogla da koristim svoju sobu normalno - kaže.

Ali je cimerku dovela u neprijatnu situaciju.

- Kad sam morala i da prespavam kod cimerke u sobi, to mi je bilo najstrašnije. Pozvala sam sestru u pomoć i ona je nemilosrdno raščistila veliki deo tog krša. Mnogo odeće je poklonjeno ili ostavljeno pored kontejnera.

Ipak, Lana više ne ide u takve radnje, za sada to je prošlost i rekla je da će razmisliti pre svake velike kupovine, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading