"VRIŠTIM, SEDIM I PLAČEM OD ŠOKA, A ON IMA TRI METALNE ŠIPKE I STAVLJA MI U LICE" Glumicu doktor ŠAMARAO, i potpuno je UNIŠTIO, evo šta se dogodilo

Autor: N.J.

Lifestyle

13.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Vestbruk doživela je pravu horor priču na operaciji.

"VRIŠTIM, SEDIM I PLAČEM OD ŠOKA, A ON IMA TRI METALNE ŠIPKE I STAVLJA MI U LICE" Glumicu doktor ŠAMARAO, i potpuno je UNIŠTIO, evo šta se dogodilo

Foto: Profimedia

Danijela na bazenu

Legenda "EastEndersa", Danijela Vestbruk pokušava da vrati svom izgledu mladolikost i svežinu, ali i prirodni oblik što očigledno više nije moguće. Naime, ona ne izgleda ovako jer joj koža stari već je to posledica konzumiranja kokaina ali i brojnih neuspelih plastičnih operacija, što je i sama priznala. 

U želji da izgleda još bolje nastavila je da ide na operacije. Poslednji put doživela je pravu agoniju. Kako Danijela kaže vrištala je nakon što joj je hirurg otvorio lice bez anestezije, a onda je ošamario kada ga je molila da prestane. Dobila je traumu od "lažnog doktora" i tvrdi da je to iskustvo moglo da je ubije.

Za "Sun" tvrdi da joj je doktor ubacio metalne šipke u lice bez njene dozvole, koje su joj za malo probile gornju usnu, a kada je pokušala da uzme telefon da snimi šokantne scene, oduzeli su joj isti. Sada, potrebno joj je 500 hiljada funti kako bi "popravila" lice jer je upozorena da će joj se nepce "srušiti" i da će se ugušiti.

Kako kaže, u Tursku nije išla zarad jeftnije opcije, već je sa doktorom pričala onlajn preko aplikacije, a onda je otišla u aprilu. Takođe, dodala je da su oni samo želeli novinare zbog njene popularnosti te da nisu imali pravu nameru da joj pomognu.

Od botoksa do "otvaranja" 

Nakon što su joj ponudili filer i botoks da ispravi nos, ona je prihvatila i kasnije se vratila kod hirurga - ali je tvrdila da joj do tog trenutka nisu rekli za podizanje nitima, kozmetički tretman koji se koristi za oblikovanje lica.

Opisala je scenu, sobu s upaljenim televizorom i zubarskom stolicom u sredini. Ispričala je kako je devojka od 20ak godina izvadila plavi papir i neočišćene skalpele i kuglice od vate.

- Već sam letela tamo. Mislim, nisam mislila da će me otvarati. Ranije su svi pričali na turskom i samo su rekli da mogu da radim filere i botoks. Dali su mi injekciju u stopalo, pa sam pitala "Šta radite?". U svakom slučaju, sedim zabačene glave. Ona mi poliva kosu jodom. Pomislila sam, "Pa ovo je novo otkriće za botoks i filere." Ali ona mi je obrijala kosu sa strane. On ulazi, u svojoj plavoj odeći kao da sam došla na carski rez, a devojka samo kaže, "O, staviću tri injekcije ovde, ovde i ovde da utrnu." Ovo je kao da imam tabletu protiv bolova za tetoviranje, ali nisam mislila da me otvaraju - kaže i objašnjava da su joj dali injekciju na mestu gde joj je obrijana glava.

Foto: Profimedia

Danijela u kupaćem na plaži

Glumica kaže da joj je hirurg oko pet puta uradio zahvat tog dana, ali je počela da paniči kada je došao njegov kolega. Rekla mu je da oseća veliku bol.

- Dakle, ja vrištim, sedim, ali od šoka plačem. On ima tri metalne šipke i stavlja mi ih u lice. Hteo je da mi kaže da prestanem da plačem, a ja sam mu rekla da me boli i da sam preplašena.

Kad je nastavila da upozorava hirurga na svoju intenzivnu bol, on ju je počeo agresivno da psuje, govoreći joj: "Prestani da se pomeraš, kažem ti, prestani da se pomeraš!" Nakon toga je ošamario kako kaže. Ostavio je da leži sa svom tom opremom na licu, a nakon toga njegov pomoćnik je izvukao istu sa kože. Zašila je devojka i rekla da može da ide.

Sledeći dan probudila se sa modricom iznad oka zbog šamaranja, a kući je otišla bez antibiotika, a potom je izgubila vid na desnom oku zbog vazdušnog pritiska. 

Klinika joj je pronašla drugog hirurga dva dana kasnije gde je uradila bezbolno podizanje niti i liposukciju, s masnoćom prebačenom na lice. Ipak, morala je da se povuče sa snimanja filma u Belfastu ovog leta jer joj treba operacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading