PLATILA JE I DOBILA OGROMNU ZADNJICU, A ONDA JE SVE POSTALO UŽASNO LOŠE: Jeste li nekada videli nešto ovako strašno? (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka je pokazala fotografije neuspele operacije zadnjice.

PLATILA JE I DOBILA OGROMNU ZADNJICU, A ONDA JE SVE POSTALO UŽASNO LOŠE: Jeste li nekada videli nešto ovako strašno? (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram/yinacalderondjoficial

Jina

Jina Kalderon (31) otišla je na operaciju zadnjice, odnosno stavljeni su joj implanti. Problem se dogodio nakon operacije kada se devojka iz Kolumbije zarazila, zbog čega su morali da joj otklone jedan silikon. Ostao joj je jedan, koji takođe mora da otkloni, jer joj je telo odbacivalo isti. Ipak, ona nije odustala od savršene zadnjice koju želi da dobije hirurškim putem.

Prvobitno, influenserka je pozirala u donjem vešu gde se videlo kako joj se na levoj strani silikon podigao.

- Teško je to objasniti.  Ali to je velika životna lekcija i možda nekoga može naterati da razmisli pre nego prihvati ovako nešto - poručila je.

Foto: Printscreen/ Instagram/yinacalderondjoficial

Jina pozira u kupaćem kostimu

Iznenađujuće, potraga influenserke za savršenom zadnjicom hirurškim putem nije gotova, uprkos njenoj neuspešnoj operaciji.

- Pokušavam da se ugojim kako bi mi skinuli salo i stavili u zadnjicu - ističe.

Ipak, sada zna da niko osim nje neće biti odgovoran ako opet "ode pod nož". Zato, svima poručuje da budu oprezni. Na društvenim mrežama povela se rasprava da li je preterala sa brojem operacija, i uglavnom svi su je kritikovali. Naravno, bilo je onih koji su hvalili njenu hrabrost da podeli svoju priču i naglasi rizike operacija. Ipak, ona nije jedina koja je postala žrtva neuspelih operacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yinacalderondjoficial

Doktor je za "Sun" objasnio da bi trebalo da razmotrite neke stvari pre nego što se uputite u Tursku na neku "jeftinu operaciju" zadnjice, kao što je ona uradila i pretrpela posledice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yinacalderondjoficial

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading