OVAJ TIP MUŠKARCA MOŽE SVAKOJ ŽENI DA PRUŽI ORGAZAM!

Autor:

Lifestyle

23.03.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene, najžešći orgazam ne može da priušti svaki muškarac. Postoje određene osobine, koje mogu da raspale vatru i dovedu do vrhunca, a saznajte i koje su!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naučnici su nedavno u časopisu "Socioaffective Neuroscience & Psychology" objavili, kako duhoviti, kreativni i emocionalno topli muškarci najuspešniji u dovođenju partnerki do orgazma.

Istraživanje je sprovedeno među 103 slobodne žene između 20 i 69 godina starosti koje su popunjavale anketu o svojoj seksualnoj prošlosti. Cilj ispitivanja bio je da se otkrije kakvi muškarci pružaju ženama najviše užitka.

- Partneri koji su ženama priuštili jake orgazme ocenjeni su kao duhoviti, kreativniji, topliji, verniji i boljeg mirisa od partnera koji su im priuštili slabe orgazme, a takođe su uložili i veći trud u izazivanju orgazma - piše u radu.

Tim je naglasio da postoje neka ograničenja u njihovom istraživanju, uključujući i poteškoće u analiziranju koje karakteristike najviše doprinose ženskom orgazmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading