OVI DATUMI SU NAJBOLJI ZA VENČANJE U 2024. GODINI: Sve planete su se poklopile za LJUBAV, odaberite najbolje kako bi vas SREĆA pratila!

Autor: M.O.

Lifestyle

10.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odaberite samo najbolje za vas.

OVI DATUMI SU NAJBOLJI ZA VENČANJE U 2024. GODINI: Sve planete su se poklopile za LJUBAV, odaberite najbolje kako bi vas SREĆA pratila!

Foto: Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash

Mnogi kažu da je ova godina idealna za svadbe, a ovi dani su najbolji za venčanja u 2024. godini. 

Venera planeta ljubavi, romatike i lepote se ukršta sa Plutonom, vladarom ljubavi sek*a i braka. 

Takođe i Jupiter igra bitnu ulogu u nekim od ovih datuma jer je veoma povoljan znak za velika slavlja i sreću. 

Ako ste na pragu da rezervišete datum za ceremoniju iz snova, ili želite da znate da li datum vašeg venčanja preporučuju astrolozi, dobro ovo pročitajte. 

Republika

Foto: Photo by Olivia Bauso on Unsplash

Ako planirate da rezervišete svadbu, pogledajte ove datume

 

Zaljubljenost i vinova loza: Venčanje nakon Dana zaljubljenih ili Svetog Trifuna

17. februar 2024. godine obećava da bude jedan od najpovoljnijih datuma za venčanje. Venera će biti u Vodoliji, u konjunkciji sa Plutonom, a pet znakova će biti u Vodoliji, znaku ljubavi i prijateljstva. Ovo poravnanje planeta stvara idealan trenutak za venčanje sa životnom ljubavi.

Prolećna venčanja sa buketom svežeg poljskog cveća

Ako ste sanjali o prolećnom venčanju, 24. mart nudi jedinstvenu priliku. Venera će biti u znaku Riba, a sekstil sa Jupiterom obećava uzbudljiv medeni mesec. Alternativno, 29. april takođe predstavlja povoljan datum za veliku svadbu.

Večna ljubav u vrelim letnjim danima

Venčanje 29. avgusta može biti romantičan beg za zaljubljene parove. Venera će biti u Vagi, u trigonu sa Plutonom u Vodoliji, stvarajući idealnu atmosferu za intimno venčanje sa najbližim prijateljima.

Sudbonosno "da" na početku zime

7. decembar će biti poslednji idealan dan za venčanje u 2024. godini. Venera će ponovo biti u Vodoliji, u konjunkciji sa Plutonom, dok će Mesec biti u znaku Riba. Ovo poravnanje planeta obećava da će venčanje biti nezaboravan događaj koji će gosti dugo pamtiti.

Bilo da birate prolećno, letnje ili zimsko venčanje, astrologija može biti korisna smernica za odabir datuma koji odražava vašu ljubavnu priču.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading