SLEDE TRI NEDELJE PAKLA ZA OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Krenuo je poslednji RETROGRADNI MERKUR u ovoj godini, svima će nam zagorčati život!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

14.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proverite da li ste među njima.

SLEDE TRI NEDELJE PAKLA ZA OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Krenuo je poslednji RETROGRADNI MERKUR u ovoj godini, svima će nam zagorčati život!

Foto: shutterstock

Nikome nije prijatno kad čuje da je vreme retrogradnog Merkura. Kad ova planeta krene unazad, mnogo toga počinje da se komplikuje, počev od komunikacije, preko kvarova kućnih aparata. Iako je ovaj retrogradni Merkur koji će potrajati do 2. januara 2024. izuzetno snažan i mnogima će pomrsiti konce, rođeni u četiri horoskopska znaka će najviše osetiti njegov negativni uticaj.

Mnogi astrolozi upozoravaju da će ovo biti "tri nedelje pakla". Iako neki smatraju ovaj tranzit periodom izazova, mnogi ljudi će moći da iskoriste retrogradni hod Merkura za ponovno razmatranje svojih ciljeva i usmeravanje na unutrašnji razvoj i rast. 

Retrogradni Merkur najviše će uticati na Jarčeve, Vage, Rakove i Ovnove. Takođe, Device i Blizanci će biti potpuno sluđeni, jer je ova planeta njihov vladar. Ipak, za ova četiri znaka poslednji retrogradni Merkur u 2023. će definitivno biti najgori. 

JARAC

Kao znak koji sve planira i završava na vreme, veoma teško ćete podneti uticaj retrogradnog Merkura, jer ćete pojedine planove morati da ostavite iza Nove godine. Retrogradni Merkur donosi vam odlaganje realizacije poslovnih planova, ali i putovanja. 

Republika

Foto: shutterstock

Sledi haos na svim poljima

 

VAGA

Retrogradni Merkur će pogoditi vaše polje doma i porodice. Budite spremni da čujete nepovoljna rešenja koja se tiču prostora u kom živite, a isto tako nije povoljan period godine za ulaganje u nekretnine.

RAK

Retro Merkur donosi vam krizu u braku ili poslovnom partnerstvu. Imaćete probleme u komunikaciji koji će biti sve izraženiji pred kraj godine. Vama bi bilo najbolje da do početka Nove 2024. godine vreme provedete u tišini i osami, jer ćete samo tako uspeti da se sačuvate od nepovoljnih uticaja planeta.

OVAN

Svi planovi u karijeri, ali i vaše ambicije, lako mogu da padnu u vodu dok se Merkur kreće retrogradno, jer će biti mogući tek u drugoj polovini januara 2024. godine. Do tada se strpite i posvetite voljenoj osobi, jer će ova planeta zaobići vaše polje emocija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading