OVAJ TIKTOK IZAZOV OTKRIVA DA LI VAM JE MUŠKARAC VERAN: Jedno pitanje je dovoljno da se RAZOTKRIJE (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

14.12.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi muškarci su se u tom momentu "pogubili" i dali skroz zanimljive odgovore.

OVAJ TIKTOK IZAZOV OTKRIVA DA LI VAM JE MUŠKARAC VERAN: Jedno pitanje je dovoljno da se RAZOTKRIJE (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Novi izazov koji je zaludeo TikTok zajednicu nosi naziv #nameawoman i postao je pravi hit sa preko 150 miliona pregleda. Ovaj izazov predstavlja test vernosti muškaraca i izaziva različite reakcije učesnika.

Izazov #nameawoman

Suština ovog izazova je jednostavna - traži se od partnera da izgovori prvo žensko ime koje mu padne na pamet.

 

 

"Moraš da mi učiniš uslugu i kažeš ime jedne žene"

Međutim, rezultati su iznenađujući. Umesto očekivanih imena njihovih partnerki, mnogi muškarci su izgovorili imena istorijskih ličnosti poput Rouz Parks, Harijet Tubman, Ane Frank, ali i imena poznatih glumica poput Zendaje i En Hatavej.

 

 

Jedan od primera je tiktokerka Kejt koja je zatražila od svog partnera da izgovori ime jedne žene, a on je nakon nekoliko pokušaja izgovorio ime sufražetkinje Suzan B. Entoni, koja se borila za ženska prava sredinom 19. veka. Slično iskustvo imala je i tiktokerka Bejli Lister čiji je partner izgovorio ime Harriet Tubman, poznate aktivistkinje u borbi za prava robova.

 

@carrot__cate When you don’t understand the assignment but pass with flying colors anyway #nameawoman ♬ original sound - Cate

 

Šer, Margaret Thačer i pas

- Moj se uspaničio i rekao Šer - , napisala je jedna tiktokerka, a druga objavila video u kojem je pokazala kako je njen muž rekao ime njihovog psa, ali nisu jedine koje su dobile neobičan odgovor.

Rut Bejder Ginsburg, En Hatavej, Margaret Thačer i Ana Frank, samo su neka od imena koja su uznermirenim muškarcima pala prva na pamet.

Šta mislite vi o ovom izazovu, da li po vama ima smisla i da li planirate da ga isprobate sa vašim partnerom? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading