ZADOVOLJILA JE 919 MUSKARACA ZA MANJE OD 24 SATA: Imala je JEDNU taktiku, sada se kaje samo zbog OVOG!

Autor:

Lifestyle

10.12.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postala je rekorderka.

ZADOVOLJILA JE 919 MUSKARACA ZA MANJE OD 24 SATA: Imala je JEDNU taktiku, sada se kaje samo zbog OVOG!

Foto: instagram/printscreen/reallisasparxx

Da li ste ikada čuli da postoji svetsko prvenstvo u orgi*anju? Ako niste, evo pojašnjenja. U pitanju je takmičenje u zadovoljavanju najvećeg broja muškaraca, a rezultat pobednice se upisuje u Ginisovu knjigu rekorda. 

Republika

Foto: instagram/printscreen/reallisasparxx

Ona je upala u Ginisovu knjigu rekorda na veoma neobičan način

 


Rekordna pobednica

Skoro 20 godina niko nije uspeo da obori rekord Amerikanke Lise Sparks, inače popularne glumice u industriji za odrasle, koji je dostigao skoro četvorocifrenu cifru zadovoljnih muškaraca za manje od 24 sata. Liza Sparks drži Ginisov svetski rekord za najveći broj muškaraca sa kojima je spavala u roku od 24 sata i u pitanju je neverovatnih 919 muškaraca. Ona je rekord postavila 16. oktobra 2004. u Varšavi, u Poljskoj.

 

 

Koja joj je bila taktika


Što se Lizine taktike tiče, onda je odvojila po 45 sekundi za svakog muškarca, a između intmnih činova se odmarala po 58 sekundi. Video sa takmičenja je postavljen na nekoliko sajtova za odrasle. Iako joj je ime upisano u Ginosovu knjigu rekorda, Liza nije ponosna na svoje "postignuće". Po sopstvenom priznanju, to je jedina mrlja u njenoj karijeri.

Inače, uprkos tome što je radila u industriji za odrasle nekoliko godina i glumila u više od 188 filmova, Lisa Sparks je udata od 1995. godine. Prema medijskim pisanjima, njen suprug Džef takođe radi u istoj oblasti. Lisa Sparks se danas bavi kreiranjem digitalnoh sadržaja koje plasira putem svog Jutjub kanala, ali teme kojima se bavi nemaju veze sa zanimanjem po kom je najpoznatija.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading