TRIKOVI KOJE ŽENE KORISTE DA UNIŠTE MUŠKI EGO: Ove dve stvari deluju pogubno, gase strast i požudu u trenu! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

13.11.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako žene lako mogu da zavedu muškarca i nateraju ga da pomisli da je jedini na svetu, isto tako mogu i da ga unište.

TRIKOVI KOJE ŽENE KORISTE DA UNIŠTE MUŠKI EGO: Ove dve stvari deluju pogubno, gase strast i požudu u trenu! (FOTO)

Foto: shutterstock

Igrama zavođenja skloni su i muškarci i žene, ali svako koristi različite tehnike da zainteresuje onog drugog za sebe.

Ipak, čini se da su žene više sklone flertovanju, ali u tome često umeju da preteraju, i ne sluteći da će tako muškarca koji im se dopada udaljiti od sebe.

Ovo su dve taktike koje većina žena koristi u nameri da zalude muškarca koji im se dopada, a koje zapravo pogubno deluju na muški ego.

1. Prijateljska zona

Ukoliko želite da uništite muški ego, recite nešto poput: „Morala sam dobro da pretražim tvoj Instagram i da pokažem prijateljicama koliko ti zapravo podsećaš na mog brata.“

Malo je muškaraca koji vole da budu procenjivani, a posebno upoređivani na takav način. Umesto jače bliskosti, ovakvom rečenicom muškarac je gurnut u prijateljsku zonu, a devojku koja ju je izgovorila više nikada neće gledati strastveno. Niko ne voli da ga suprotni pol ne smatra se*sualno privlačnim.

2. Igrice „toplo – hladno“

Žene su sklone da igraju igrice sa muškarcima: danas su mazne i dostupne, sutradan ne odgovaraju na poruke i pozive. Iako ovu taktiku primenjuju i muškarci, njih posebno užasava činjenica da bi žena mogla tako da se ponaša prema njima. U najvećem broju slučajeva, kad provale da devojka igra "toplo - hladno" sa njima, pobegnu glavom bez obzira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading