OVE POZE MUŠKARCI MASOVNO IZBEGAVAJU: Mnogo su im neudobne, a jedna ih i posebno BOLI!

Autor: M.O.

Lifestyle

02.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste mislili da ovo vole, prevarile ste se.

OVE POZE MUŠKARCI MASOVNO IZBEGAVAJU: Mnogo su im neudobne, a jedna ih i posebno BOLI!

Foto: shutterstock

Par u krevetu

Se*sualne želje su nešto što svako od nas ima, ali da li ste se ikada zapitali koje su to poze u se*su koje muškarci univerzalno ne vole? Ispostavilo se da postoji nekoliko poza koje su im potpuno neprijatne i ne pružaju im zadovoljstvo, iako žene suprutno misle.

Prema istraživanju, čak 37 odsto muškaraca nije ni probalo poze koje im se ne sviđaju. Među njima su i one poze koje su izazvale najviše negativnih komentara.

Na vrhu liste su stojeća poza i popularna "kašika"


Ali šta je to što muškarci smetaju u ovim pozama? Mnogi tvrde da je problem u visini partnerke, jer ne mogu pronaći pravi ugao ili partnerka ne može da pravilno pozicionira svoje telo. Jedan ispitanik je čak izjavio: "Bilo mi je čudno, završio sam stojeći na prstima."
Republika

Foto: shutterstock

Muškarci ove poze mrze u krevetu


Druga poza koju muškarci ne vole je popularna "kašika". Mnogi tvrde da je ova poza neudobna i da im ne pruža zadovoljstvo, jer imaju problema sa iskrivljenim penisom ili osećajem nelagode tokom pokreta.

Ali to nije sve! Anketa je pokazala da i poze poput 69 i "obrnute kaubojke" nisu omiljene među muškarcima. Razlog za to je jednostavan - mnogi muškarci smatraju ove poze previše čudnima i neudobnim.

Ipak, omiljena poza među muškarcima je nesumnjivo "dogi" stil. Čak 38 odsto muškaraca je izjavilo da im je ova poza omiljena, dok je misionarska poza zauzela drugo mesto.

Ako se pitate kako da znate da vaš partner ne voli određenu pozu, evo nekoliko saveta. Većina muškaraca, oko 51 odsto, je otvoreno razgovarala o svojim seksualnim preferencama, dok je 49 odsto ostalo suzdržano. Stoga je važno da razgovarate sa svojim partnerom o tome šta mu najviše prija, a šta ne.

Se*sualni život može biti mnogo zanimljiviji ako se menjate poze i zajedno istražujete šta vam pruža najviše zadovoljstva. Važno je da se opustite i uživate u trenucima intimnosti sa voljenom osobom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading