OŽIVITE STRASTI U KREVETU: Terapeutkinja otkrila na šta da ZABORAVIMO ako hoćemo da opet sve "PRŠTI"

Autor: M.O.

Lifestyle

24.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raznolikost u krevetu je ključ.

OŽIVITE STRASTI U KREVETU: Terapeutkinja otkrila na šta da ZABORAVIMO ako hoćemo da opet sve "PRŠTI"

Foto: shutterstock

U dugotrajnim vezama, često dolazi do rutine koja može uticati na uzbuđenje i orgazam. Međutim, savremena istraživanja se*sualnosti pružaju nam dublje razumevanje naših tela i reakcija, otkrivajući da neke tradicionalne se*sualne radnje možda nisu neophodne za dobar se*s. Se*sualna terapeutkinja deli tri seksualne navike koje bi mnogi parovi trebali razmotriti i osvežiti svoj intimni život, piše Dejli mejl.

Republika

Foto: shutterstock

Raznolkost u krevetu je ključ.

 

Preduga predigra: Iako predigra ima važnu ulogu u uzbuđenju ženskog tela pre penetrativnog seksa, nije potrebno da traje predugo. Svaka žena je drugačija, pa nije svima potrebno 20 minuta predigre. Partneri bi trebali pažljivo komunicirati i saznati šta odgovara svakom pojedincu. Umesto da se predigra uvek svodi na iste radnje, eksperimentišite s novim elementima kako biste je učinili uzbudljivijom i kreativnijom.

Iste seksualne poze: U cilju osveženja intimnog života, preporučuje se eksperimentisanje s novim se*sualnim pozama. Umesto da menjate samo položaje za snošaj, posvetite pažnju i položajima za oralni se*s. Isprobavanje novih i inventivnih pozicija može uneti veći erotski užitak u vaš se*sualni život.

Odlazak u spavaću sobu na seks: Krevet može biti udoban, ali može i brzo postati mesto rutinske intimnosti. Probajte promeniti mesto za se*s, na primer, na kauču dok gledate film. Menjanje okoline može doneti novu dinamiku i uzbuđenje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading