ISPROBAJTE IH JOŠ VEČERAS: Tri vrele i LUDE poze koje vraćaju DIVLJE strasti u svega par minuta!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za zdrav život, neophodan je zdrav intiman odnos.

ISPROBAJTE IH JOŠ VEČERAS: Tri vrele i LUDE poze koje vraćaju DIVLJE strasti u svega par minuta!

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Svaka osoba ima svoje granice i komforne zone kada su u pitanju intimni odnosi, pa je važno da se osećate sigurno i da komunicirate sa svojim partnerom pre nego što isprobate nove stvari. Otvorena i iskrena komunikacija je ključ učenja i istraživanja zajedno.

Stoga, predstavljam vam nekoliko novih i uzbudljivih pozicija za intimne trenutke sa vašim partnerom. Pre nego što krenete u akciju, razgovarajte sa svojim partnerom i zajedno proučite ove poze kako biste obezbedili udobnost i uzbuđenje za oba partnera.

Zapamtite da je ključ za uživanje u intimnosti međusobno poštovanje i saglasnost. Uživajte u istraživanju i zabavi, ali uvek postavite sigurnost i udobnost na prvo mesto.

Republika

Foto: shutterstock

Ove tri poze isprobajte još večeras

 

Mućkalica

Od ove poze biste mogli da imate grčeve u vratu, ali i žestoke orgazme pa vredi rizikovati. Ovaj položaj muškarcu omogućava dublju penetraciju kojom ženi može da priušti neverovatan osećaj ispunjenja. Samo ga upozorite da bude oprezan kako vam gornji deo tela ne bi bio previše opterećen.

Pereca

Iako možete da koristite hranu za vreme predigre kako biste se dodatno uzbudili, to nije ono o čemu je ovde reč. Muškarac neka klekne pred vas, a vi mu jednu nogu obmotajte oko struka, a druga neka bude ispod njegove zadnjice. To će mu omogućiti duboku i snažnu penetraciju, ali pod ovakvim uglom osećaj je potpuno drugačiji i mnogo uzbudljiviji.

Snežni anđeo

Nemojte dozvoliti da vas ime ove poze zavara jer jednom kad je isprobate osećaćete se vrlo nestašno. U osnovi je reč o misionarskoj pozi, ali u malo izvrnutom obliku. Lezite na leđa - a muškarac na vas, ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima (vidi sliku). Rukama možete da koristite njegovu zadnjicu kako biste kontrolisali dubinu penetracije. Na taj način ćete osetiti jednu posebnu vrstu trenja kakvu dosad još niste isprobali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading