DOHVATIO SE SA DEVOJKOM NA JAHTI, A ONDA JE NAIŠLA ONA: Zbog onoga što je usledilo svi PLAČU OD SMEHA, kakva KUKAVICA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

18.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku snimka vidi se kako je momak u zanosu sa devojkom na jahti, a potom dolazi ona.

DOHVATIO SE SA DEVOJKOM NA JAHTI, A ONDA JE NAIŠLA ONA: Zbog onoga što je usledilo svi PLAČU OD SMEHA, kakva KUKAVICA! (FOTO/VIDEO)

Foto: X/HumansNoContext

Ne bi bio prvi put da muškarca u akciji sa drugom uhvati supruga. Nije prijatno, a ni pametno kako se pokazalo u ovoj situaciji. Zbog bizarnosti samog videa mnogi misle da je isceniran, ali takav beleži čak 22 miliona pregleda. Na početku videa imamo priliku da vidimo muškarca sa devojkom u akciji, a kasnije kako mu prilazi supruga. Nakon toga sledi pravo iznenađenje!

Umesto da momak objasni ko je devojka i šta je sa njom do sada radio, on je jednostavno samo bacio u more! Pravio se da se ništa ne dešava i pokušao je normalno da razgovara sa suprugom koja je naišla.

Foto: X/HumansNoContext

Jahta muškarac i žena u zanosu

Naslov videa glasi: "Nema dokaza, nema slučaja". I očigledno on se zaista vodio time. Na neki način ovo mu i nije bilo najbolje rešenje jer je rasprava nakon bacanja devojke u more svakako usledila.

Foto: X/HumansNoContext

Muškarac baca ženu sa jahte

Bez obzira na to da li je ovaj video na neki način dogovoren i zbog toga snimljen, sve je moglo užasno da se završi te da se devojčino zdravlje ugrozi pogotovo što je snimano po mraku. Komentari ispod videa uglavnom su bili zabavni, a situacija je nasmejala ljude. Ipak, bilo je i onih koji su se zabrinuli i zapitali u kakvom je stanju devojka.

"Šta ako ne ume da pliva?”, “Neverni muškarci nikad nemaju mira”, “Još kaže da se ništa nije dogodilo?! Muškarci su zaista s druge planete”, glase neke od poruka, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading