KADA STE BEZ IDEJE I VOLJE SPREMITE OVO: Ručak gotov za 15 minuta, ovaj recept svaka žena mora da zapiše!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo predloga za ručak koji možete poslužiti celoj porodici.

KADA STE BEZ IDEJE I VOLJE SPREMITE OVO: Ručak gotov za 15 minuta,  ovaj recept svaka žena mora da zapiše!

Foto: YouTube/Hearty and tasty

Pasta je uvek odlično rešenje kada želite brz ručak, a ne znate šta biste pripremali. Dodatak povrća i mesa, kao i začina učiniće pastu ukusnijom i lepšom. Ako volite italijansku kuhinju ovo jelo sigurno će vam se dopasti. 

Pogledajte kako se pripremaju taljatele:

Oko 500 grama pilećih prsa iseckajte sitno na kockice, prebacite u činiju i pospite maslinovim uljem i posolite. Dodajte malo tečne vegete (ili obične) i timijana, malo bibera i crvene paprike po ukusu. Sve sjediniti. Kada voda provri na ringli, stavite testeninu da se kuva.

Foto: YouTube/Hearty and tasty

Servirane taljatele

Na malo putera propržiti piletinu dok ne dobije zlatnu boju. Kada izvadite meso u istu posudu sipajte pavlaku za kuvanje oko 200 mililitara. Razredite sa oko 100 mililitara vode. U smesu dodajte 100 grama parmezana. Pustite da krčka na niskoj temperaturi, a potom iseckajte sitno malo svežeg peršuna i dodajte u pavlaku za kuvanje.

Vratite meso u pavlaku za kuvanje i pustite da se krča par minuta. Potom dodajte testeninu. Kuvajte tako dva minuta. Dodajte so i biber i još malo peršuna po ukusu.

Uživajte u obroku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading