PET ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA VAM DOLAZI SRODNA DUŠA: Obratite pažnju na signale koje vam Univerzum šalje!

Autor:

Lifestyle

25.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre sudbonosnog susreta sa osobom koja je vaša "druga polovina jabuke" mnoge stvari u životu iznenada počinju da se menjaju.

PET ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA VAM DOLAZI SRODNA DUŠA: Obratite pažnju na signale koje vam Univerzum šalje!

Foto: pixabay.com

Ukoliko ste i dalje sami ili pokušavate da se oporavite od toksične veze i zaboravite osobu koja vas je povredila, ne gubite nadu – Univerzum često šalje suptilne nagoveštaje da je „onaj pravi“ ili „ona prava“ tu negde oko vas. Sudbinski susret i emotivna veza sa osobom koja je vaša „druga polovina jabuke“ možda će se dogoditi već ovih dana ako obratite pažnju na stvari koje iznenada počnu da se događaju oko vas.

1. Sinhronicitet

Koliko puta do sada ste čuli da „ništa nije slučajno“? Ako u poslednje vreme primećujete niz podudarnosti, poput neočekivnog susreta sa starim prijateljima o kojima ste nedvno rzamišljali ili pronalaska knjige za kojom nedeljama ili mesecima tragate, to može biti kosmički znak da je vaša srodna duša sve bliža.

2. Intuicija

Verujte svojim instinktima. Intuicija je zapravo veoma jak kompas koji često guramo u stranu, a upravo pojačana intuicija može da ukaže na to da nam je srodna duša sve bliža. Ukoliko osetite neobjašnjivu privlačnost prema nekim mestima ili aktivnostima, to bi moglo da vas dovede do trenutka kad će vam se ukrstiti putevi sa osobom koja će vam ulepšati život.

Republika

Foto: pixabay.com

Ako osetite veliki priliv dobre energije, to može da sugeriše da vam se bliži subdbinski ljubavni susret

 

3. Čudni snovi

Ukoliko iznenada imate živopisne snove, ne bi bilo loše da protumačite njihovu simboliku. Naša podsvest često komunicira kroz metafore, a snovi mogu da budu način na koji vas Univerzum priprema za dolazak srodne duše.

4. Energija

Kako se vaša srodna duša približava, tako biste mogli da osetite nalet pozitivne energije i entuzijazma. Prigrlite tu energiju i iskoristite je da poboljšate svoj život, jer bi vašu srodnu dušu mogla da privuče baše energija kojom zračite.

5. Osećaj unutrašnje ispunjenosti

Svako od nas zna kako izgleda osećaj kad nam je, slikovito rečeno, duša prazna. Takođe, svako od nas je iskusio i onaj suprotni osećaj – kad nam se čini da možemo da poletimo od sreće i kad smo srećni i zadovoljni onim što imamo, bez posebnog razloga.

Kad je srodna duša u blizini, pre nego što će se odigrati sudbonosni susret, možete da doživite osećaj unutrašnje ispunjenosti i spokoja. To je kao pronalaženje dela slagalice koji nedostaje zbog kog sve dolazi na svoje mesto. Osećaj zadovoljstva i usklađenosti znači da se vaša srodna duša približava i da ćete veoma brzo biti ta savršena celina o kojoj maštate celog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading