ROĐENE U OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA U DRUGOM BRAKU: Proverite da li ste među njima

Autor:

Lifestyle

26.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je posle razvoda mnogima teško i da pomisle da se ponovo ožene ili udaju, mnoge prava ljubavna sreća čeka baš u drugom braku.

ROĐENE U OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA U DRUGOM BRAKU: Proverite da li ste među njima

Foto: Shutterstock

Veruje se da takozvani dvojni znaci – Blizanci i Ribe imaju najveću šansu da sklope više bračnih zajednica. Ipak, astrolozi tvrde da osobe rođene u četiri znaka Zodijaka imaju najviše sreće kad po drugi put razmene bračne zavete.

1. Vaga

Foto: pixabay.com

Vage znaju kako da sačuvaju drugi brak

 

Harmonične Vage će u drugom braku staviti svoje komunikcijske veštine u drugi plan. Osim toga, oslanjaće se na talenat za diplomatiju koji nije mogao da dođe do izražaja ako su u prvom braku bile sa Ovnom, Lavom ili Strelcem.

Vage su sklone tome da preispituju vlastite greške, ali tek onda kad kola krenu nizbrdo i kad gotovo ne postoje šanse da poprave situaciju. Zato u drugom braku strogo vode računa o svemu – i o onome što izgovaraju, i o onome što prećutkuju, i o onome što rade. Uplašene od samoačkog života, daće sve od sebe da partneru stvore romantično ljubavno gnezdo iz kog nikad neće poželeti da ode.

2. Škorpija

Foto: shutterstock

Škorpije daju sve od sebe da im dugi brak uspe

 

Osobe rođene u ovom vodenom znaku su strastvene i duboko posvećene voljenoj osobi. Ono preko čega ne mogu da pređu je izdaja. Ako je to bio razlog razvoda njihovog prvog braka, strogo će voditi računa kakvog partnera biraju za drugi brak.

Takođe, Škorpija će uključiti sve svoje senzore da u startu prepozna ono što kod novog bračnog partnera smatra neprikladnim i staviće joj do znanja da joj se takvo ponašanje ne dopada. Uradiće to s puno ljubavi i empatije, jer je Škorpija duboko emotivna i željna života ispunjenog strašću sa samo jednom osobom. Njen fatalistički odnos u ljubavnim relacijama ponekad ume da bude težak i naporan, ali kad naiđe na osobu koja razume njene potrebe daće sve od sebe da ta ljubavna priča zaista traje dok ih smrt ne rastavi

3. Strelac

Foto: pixabay.com/Ilustracija

Strelčevi ne prihvataju konvencionalan način bračnog života

 

Vetropirasti, optimistični Strelac možda neće dva puta razmeniti bračne zavete, ali će zasigurno imati makar jednu dugu vezu koja će se neslavno završiti i jedno bračno iskustvo koje će čuvati kao malo vode na dlanu. S obzirom na to da su Strelčevi avanturisti i da ih ne drži mesto, njihova prva velika ljubavna priča može da traje dokle god „druga polovina“ ne poželi da uđe u bračnu luku. Strelac će se tad najčešće okrenuti i otići, jer ne želi da bude „ulovljen“.

Ali, kad shvati koliko bi mu, zapravo, ta vrsta „okova“ prijala, rado će razmeniti bračne zavete sa prvom sledećom osobom koju upozna, a za koju proceni da bi mogla da ga prati kroz život. I ne samo to: Strelac će dati sve od sebe da njegova ljubavna priča uspe, sa željom da ima veliku porodicu i da svi zajedno putuju po svetu.

4. Vodolija

Foto: shutterstock

U drugom braku Vodolije ne prave greške

 

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku poznate su po nekonvencionalnom i inovativnom pristupu životu. Vodolije veruju da je iskustvo najbolji učitelj, te tako vole da uče na svojim greškama.

Kad prežive prvi razvod, prisetiće se svih osoba koje su upoznale pre nego što su prvi put „stale na ludi kamen“ i proveriti da li bi neka od njih mogla da se uklopi u mozaik Vodolijinog novog života. Vođene iskustvom, novostečenom mudrošću i intuicijom, lako će odabrati drugog bračnog partnera ili partnerku, uverene da će ta ljubavna priča potrajati do kraja života. I retko će pogrešiti u toj proceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading