U POSLEDNJOJ NEDELJI DECEMBRA TRI ZNAKA KONAČNO "SKIDAJU OKOVE" SA SEBE: U ovom magičnom periodu biće rešena važna pitanja, prosperitet je neizbežan!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najbolji način iskoristite poslednju nedelju decembra!

U POSLEDNJOJ NEDELJI DECEMBRA TRI ZNAKA KONAČNO "SKIDAJU OKOVE" SA SEBE: U ovom magičnom periodu biće rešena važna pitanja, prosperitet je neizbežan!

Foto: Shuterstock

Tri horoskopska znaka doživece veliku promenu u poslednjoj nedelji decembra. Zatvoriće važna poglavlja i sve ono što ih je mučilo, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Prosperitet će se neminovno dogoditi, ali je pitanje kome? 

Mnogi tvrde da je decembar najmagičniji mesec u godini i da će za neke ovaj mesec mnogo toga promeniti i doneti.

Astrolozi kažu da će se promena dogoditi Lavu, Vodoliji i Raku.

Lav

Kažu da sreća prati hrabre i konačno to će se i ostvariti. Izuzetno važan i dominantan horoskopski znak baciće sa sebe repove prošlosti i napredovati. Na poslu su već primećeni, a na ljubavnom planu izuzetno uspešni. Ovu godinu završavaju onako kako treba i nema onoga ko će ih zaustaviti. 

Foto: shutterstock

Kažu da sreća prati hrabre i konačno to će se i ostvariti

Vodolija 

Poslednja nedelja decembra doneće vam nalet energije i motivacije. Završićete ono što je započeto. Zato, razmislite kako možete da iskoristite svaki dan da vam bude lepši bolji? Na koji način možete više da uživate? Sve ima svoje, zato godinu polako privedite kraju. Svakome recite šta mislite, i pokušajte da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo, a već neko vreme niste u dobrim odnosima. Slobodne Vodolije mogu očekivati da nešto što na početku liči na avanturu, postane trajniji ljubavni odnos. Ako postoji nerešena emotivna prošlost, ona će se aktivirati na početku 2024. godine.

Rak

Za stabilne parove očekuje se prilično mirna nedelja, sa usklađenim odnosom sa voljenom osobom. Moguće su povremene tenzije zbog ljubomore ili nervoze zbog nedostatka zajedničkog vremena, ali suštinski, odnos je više nego dobar. Ukoliko je odnos imao svoje uspone i padove, sada je pravo vreme da se otvoreno porazgovara o problemima i pokuša da se oni reše. Razgovor može popraviti mnogo toga, ali će biti i onih koji će radije izabrati da sa partnerom otputuju negde daleko i provedu praznike zajedno i tako reše probleme.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading