DVA HOROSKOPSKA ZNAKA NOVU GODINU PROVEŠĆE U "EKSPOLOZIVNOM" INTIMNOM ODNOSU: Sakriće se sa partnerom ispod pokrivača i PREPUSTITI!

Autor:

Lifestyle

18.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi bi voleli da budu na mestu ova dva znaka Zodijaka.

DVA HOROSKOPSKA ZNAKA NOVU GODINU PROVEŠĆE U "EKSPOLOZIVNOM" INTIMNOM ODNOSU: Sakriće se sa partnerom ispod pokrivača i PREPUSTITI!

Foto: shutterstock

Sledeća godina, 2024. smatra se sudbinskom po mnogim kriterijumima za određene horoskopske znake. Ipak, da bismo ušli u sledeću prvo moramo ispratiti ovu koja sa sobom još uvek nosi mnogobrojne promene. Planovi za novogodišnju noć svakome su različiti, ali dva horoskopska znaka će najverovatnije istu provesti u razmenjivanju emocija sa partnerom. Ući će u sledeću godinu puni prelepih emocija i inspirisani strašću zbog čega će im prvi dani naredne godine biti prelepi i drugačiji od dosadašnjih.

1. Device

Iako vam se smeši nova ljubav 2024. godine, to ne znači da ćete ovu završiti tužni i sami. Mnogi će biti u zagrljaju osobe koju su toliko želeli. Za vas to je trenutno najveća sreća! Sastanak će se desiti neočekivano, ali emocije niko neće moći da spreči. Device koje su u braku vide da im se intiman život mnogo promenio. Od 2024. godine nagoveštava se da će i one podići odnos i brak na viši nivo. Ipak, kada je reč o Novoj godini, tu se situacija menja! Mnogima će suprotan pol grejati postelju što će to veče učiniti posebnim i lepim.

Foto: shutterstock

Sledeća godina, 2024. smatra se sudbinskom po mnogim kriterijumima za određene horoskopske znake

2. Bik

Bikovi će doživeti veliku promenu na ljubavnom planu. Emocije će postati intenzivnije, a sve će imati posebnu povezanost kada partneri više vremena provedu zajedno. Obično ovom horoskopskom znaka smeta kada je njihova sloboda u pitanju, ali kada dođe prava osoba zbog nje će biti spremni da pokleknu. Odnos koji ćete imati tokom Nove godine ne mora biti sudbinski, ali prikazuje veliku privlačnost koja traje već neko vreme. Kada strasti akumuliraju dolazi do "eksplozije" i svega onoga o čemu mnogi samo sanjaju. Vi ćete imati intiman odnos tokom novogodišnje noći, a karakterisaće ga smelost, bujanje emocija i pokazivanje druge - ranjive strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading