ROĐENI U OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA VAM UPROPASTE ŽIVOT, A DA NI NE TREPNU: U trenu će vas zgaziti bez trunke žaljenja!

Autor:

Lifestyle

19.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje je da ih držite na bezbednoj distanci, inače biste mogli da zažalite.

ROĐENI U OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA VAM UPROPASTE ŽIVOT, A DA NI NE TREPNU: U trenu će vas zgaziti bez trunke žaljenja!

Foto: shutterstock

Iako svako od nas ima pozitivne i negativne osobine, pojedini horoskopski znaci su skloni da one negativne osobine stave u prvi plan samo ako posumnjaju da biste mogli da ih ugrozite.

Astrolozi su izdvojili  znake Zodijaka koji osobama iz svog okruženja mogu da upropaste život, a da zbog toga nijednog trenutka ne osete kajanje.

OVAN

Ovaj vatreni znak uvek puca od energije, ali isto tako ume da bude neumoljiv u svojim nastojanjima da vas ubedi da uradite nešto što ne želite. Ako mu se suprotstavite, a on je u lošoj životnoj fazi, budite spremni na žestok udarac od kog se nećete lako oporaviti.

Ovan je impulsivan, često reaguje ishitreno i nikada neće pokazati kajanje zbog izgovorenog ili učinjenog. Kad primetite da je na ivici živaca, bolje mu se sklanjajte s puta nego da mu se otvoreno suprotstavite. U suprotnom, završićete kao trofej na njegovim "rogovima".

LAV

Republika

Foto: pixabay.com

Lav vam nikad "neće oprostiti što vas je tukao"

 

Slično upozorenje važi i ako u okruženju imate osobu rođenu u znaku Lava. Vatrena energija osoba rođenih u ovom znaku je nezaustavljiva, a kad se udruži sa ponosom eto nevolje za sve one koje se Lavu u tom trenutku nađu na putu.

Iako vole da se predstavljaju kao borci za pravdu, Lavovi se često nepravedno ophode prema ljudima, a kad im to otvoreno kažete računajte da će vas prvom prilikom “zgaziti“. Lavovi umeju da budu nemilosrdni, jer im ponos ne dopušta da priznaju sebi da su pogrešili. Baš iz tog razloga nikada vam „neće oprostiti što su vas tukli“.

JARAC

Fokusirani na rezultate i uspeh, osobe rođene u znaku Jarca često znaju da nenamerno povrede ljude koji pokušavaju da ih nateraju da uspore tempo. Ako ste kojim nesrećnim slučajm upravo vi ta osoba, računajte da ćete biti gurnuti po strani, i to na vrlo grub način. Iako Jarac nikad neće s predumišljajem nekome naneti zlo ili ga povrediti, on se isto tako nikada neće ni izviniti zbog uvrede ili lošeg ponašanja – samo će vas zaobilaziti u najširem luku, ne skrivajući prezir prema vama.

ŠKORPIJA

Republika

Foto: pixabay.com

Škorpije su spremne da se svete do kraja života

 

Osobe rođene u ovom vodenom znaku možda su mogle da se nađu i na vrhu ove liste, ali su ih astrolozi stavili na začelje jer su Škorpije duboko emotivne i to neretko znaju i da pokažu. Ipak, ta emotivnost nije njihova dominantna osobina. One su osvetoljubive i preuzele su na sebe ulogu delioca pravde. Ako se zamerite nekoj Škorpiji ili ne uradite ono što ona u datom trenutku smatra najvažnijim, ne čekajte karmu – Škorpija će to završiti s velikim zadovoljstvom.

Kad vas jednom rani i pokuša da otruje, Škorpija će možda žaliti za vremenom koje je provela sa vama, ali to ni u ludilu neće želeti da pokaže. Bol će pretvoriti u mržnju kojom će vas „čašćavati“ kad god joj se ukaže prilika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading