"NAJTEŽI" SU MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVA TRI ZNAKA: Retko koja može da izađe na kraj sa njima, njihova je uvek "ZADNJA"!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene od ovih muškaraca bežite!

"NAJTEŽI" SU MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVA TRI ZNAKA: Retko koja može da izađe na kraj sa njima, njihova je uvek "ZADNJA"!

Foto: shutterstock

Ova tri horoskopska znaka važe za najgore muževe jer se smatraju veoma tvrdoglavima. Važe za veoma kritične i pasivne, dominatne i zahtevne. 

Žene koje se udaju za ove muškarce život im neće biti lagan jer nikada neće moći da bude baš po njihovom i onom kako su one to zamislile. 

Koja su to tri horoskopska znaka 

Republika

Foto: shutterstock

Žene koje se udaju za ove muškarce, neće im biti lako

Rak - kritični i pasivni


Muškarci rođeni u znaku Raka mogu biti izuzetno zahtevni partneri. Iako vole svoj dom, često su razdražljivi, dosadni i kritični. Postoje i oni koji su pasivni, lenji i ravnodušni, te se često žene iz koristi ili radi statusa. Rakovi mogu biti verni samo ako su im sve potrebe zadovoljene kod kuće, ali čak i tada mogu biti skloni kritikovanju i razočaranju.

Škorpija - dominantna i zahtevna

Škorpije su poznate po svojoj dominantnosti i zahtevnosti. Vole da pokažu ko je "gazda" u kući i očekuju potpunu posvećenost od partnera. Iako imaju najtoplija osećanja prema voljenima, često ne znaju kako da ih iskažu. Za uspešan brak sa Škorpijom, partnerka mora biti spremna da udovolji svim željama, kako u krevetu, tako i van njega.

Strelac - nestrpljiv i željan avanture

Strelčevi su poznati po svojoj želji za avanturom i često su nestrpljivi prema stvarima koje ih ograničavaju. Partnerka će morati stalno da širi svoje vidike kako bi zadržala interesovanje Strelca. Nedostatak stabilnih osećanja može ih učiniti izazovnim za život u braku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading