AKO STE MEĐU NJIMA, VI STE POSEBNI I DRUGAČIJI! Ovo je NAJREĐI od svih 12 znakova Zodijaka

Autor: N.J.

Lifestyle

10.09.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan znak mnogo je drugačiji od ostalih, a razlog je logičan.

AKO STE MEĐU NJIMA, VI STE POSEBNI I DRUGAČIJI! Ovo je NAJREĐI od svih 12 znakova Zodijaka

Foto: shutterstock

Jedan horoskopski znak ističe se mnogo više od drugih, prilično je poseban i drugačiji. Reč je o znaku koji je prepoznatljiv prema svojoj ambicioznositi, nije sklon sanjarenju i maštanju, a svojim nogama stoji čvrsto na zemlji. Mnogi bi poželeli da su upravo oni na tom mestu.

Neki će se već prema ovom opisu prepoznati, a reč je o Jarcima!

Možda je i logično jer najmanje ljudi rođeno je između 22. decembra i 20. januara. To je deseti po redu astrološki znak. Zapravo, prema podacima uglavnom se najmanje rođendana slavi između dva pomenuta datuma.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Jarac

Kakvi su Jarčevi?

Jarac se smatra jednim od najnežnijih znakova Zodijaka. Izuzetno su uslužni, iskreni, ljubazni i empatični – saosećajni prema tuđoj nesreći, ali i tihi i pomalo sramežljivi.

Kada je Jarčevima dobro, one su elegantne umetnice i kreativne stvarateljice. Međutim, ako prođu tešku fazu, mogu biti izuzetno tužne i često ćete čuti da "proklinju svet".

Njihov unutrašnji svet ne odgovara spoljašnjem - to znači da su sposobne da sakriju emocije. Ako bi nekome pretile, spolja ostaće mirne i neće pokazati koliko su besne, iako nemir u njima već duže vreme vlada. Sve frustracije "gutaju" radije nego da se bore sa drugima. Unutar sebe drže se svojih stavova, ali spolja to nije tako očigledno i može dovesti do frustracije, pa čak i besa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading