AKO SE OVAJ MUŠKARAC USTREMI NA VAS, VERUJTE NEMATE KUD! Kraljevi flerta u horoskopu, BEZ konkurencije su i uvek BROJ JEDAN!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koji horoskopski znaci se smatraju kraljevima flerta.

AKO SE OVAJ MUŠKARAC USTREMI NA VAS, VERUJTE NEMATE KUD!  Kraljevi flerta u horoskopu, BEZ konkurencije su i uvek BROJ JEDAN!

Foto: shutterstock

Ljubavni par

Nekim muškarcima niko ne može da odoli, toliko postaju šarmantni da se pitate šta to oni "imaju". Odgovor možda leži u astrologiji. Postoje muškarci kojima je komunikacija u krvi, tačno znaju šta žele i kako to da dobiju, jednostavno nema im ravnih!

Da li ste među njima?

3. mesto

Na počasnom trećem mestu i ne najmanje bitnom, nalaze se Strelci. Muškarci koji su rođeni u ovom znaku veliki su avanturisti, optimistični su, iskreni, ali i impulsivni. Žene uglavnom ne znaju da odgovore na pitanje zašto ih baš oni privlače. Poznati su po velikodušnosti i spremni su da podele sva dobra iskustva.

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena u krevetu

2. mesto

Na drugom mestu nalaze se Blizanci. Poznato je da su muškarci rođeni u ovom znaku odlični u komuniciranju sa ženama, te ih kako bi se reklo "vrte oko malog prsta". Uvek su spremni da imaju otvoren i iskren razgovor, što mnogo raduje pripadnice nežnijeg pola. Ljubazni su i zabavni, zato retko koja žena može da im odoli.

1. mesto

I ono što mnoge zanima jeste ko se nalazi na čuvenom prvom mestu, a to su ni manje ni više nego Lavovi. Prepoznatljivi po "kraljevskom držanju" i šarmu, Lavovi oduševe svakoga gde god da se pojave. Imaju neverovatnu energiju, privlačni su i duhoviti. Njihovo veliko samopouzdanje i prirodna harizma čine ih neodoljivima. Ako je Lav odlučio da osvoji jednu ženu, znajte da će uspeti, piše "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading