(FOTO SA LICA MESTA) HAOS U ŽARKOVU: U pucnjavi ranjen Vladimir Kopecki (41), uhapšen Dragan R. (53)!

Autor: Republika

Hronika

25.09.2018

14:34 >> 15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kopecki (41) teško je ranjen u pucnjavi u restoranu "Nova talija" u Žarkovu. Policija je identifikovala muškarca Dragana Rolovića (53) koji je pucao i pobegao automobilom marke "fiat punto". On je efikasnom akcijom policije sa Čukarice uhapšen.

Foto: google.com/maps/prinscreen
Restoran Nova Talija, mesto zločina

Policija je identifikovala muškarca Dragana Rolović (53) koji je pucao i pobegao automobilom marke "fiat punto". On je efikasnom akcijom policije sa Čukarice uhapšen.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su Dragana Rolović (1962) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on danas oko 16 časova, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Beogradu, iz vatrenog oružja ranio četrdesetjednogodišnjeg muškarca, koji je prevezen u Urgentni centar.

Foto: ST/D. KADIĆ
Fotografija sa lica mesta

Policija je osumnjičenog, koji je pobegao sa lica mesta, uhapsila ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela, a pronađen je i pištolj kojim je, najverovatnije, ranio oštećenog i koji je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva.

Kako saznajemo, pucnjavi je prethodila svađa.

Osumnjičenom biće određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading