RANKO ESKOBAR I MARIO IZ ČAČKA BILI PRIJATELJI?! Ubijeni biznismen sa njim trgovao automobilima?

Autor:

Hronika

25.04.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila jutros u 10:30 sati.

RANKO ESKOBAR I MARIO IZ ČAČKA BILI PRIJATELJI?! Ubijeni biznismen sa njim trgovao automobilima?

Foto: Facebook, MUP

Mario Simović (43), poznati biznismen iz Čačka, ubijen je jutros oko 10:30 sati u svojoj firmi u Preljini kod tog grada. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da ga je ubio šurak, a kao motiv pominju se neraščišćeni imovinski odnosi od ranije.

Pre ubistva, osumnjičeni za ovo delo je navodno ušao u lokal žrtve i pozvao ga da razgovaraju.

- Ubrzo je izbila svađa, a zatim je osumnjičeni izvadio pištolj i sa nekoliko hitaca usmrtio Maria - ispričao je jedan od očevidaca ovog zločina za Informer.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, ubijeni Čačanin je bio dobar prijatelj sa takođe likvidiranim Rankom Radoševićem (53) zvanim Eskobar.

Podsećamo, Eskobar je ubijen u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj, 9. marta prošle godine. Navodno, njih je spojio biznis oko prodaje automobila. U ovom postupku kao neposredni egzekutori optuženi su Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva, a državljani BIH Marko P. (28) i Azra Š. (22) da su im pomagali.

Ubijeni Simović je u Čačku i okolini poznat kao privrednik koji ima razgranat biznis. Nakon pucnjave, osumnjičeni je pobegao i u toku je njegovo lociranje i hapšenje.

Debeo dosije

Ubijeni Simović imao je niz presuda za razna krivična dela iza sebe. Bio je osuđen za dva slučaja iznude, četiri slučaja zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu.

On i njegovi roditelji su takođe optuženi za pranje novca. Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletnog imovinskog stanja njemu i njegovoj porodici.

Tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini su oduzeti Simoviću i njegovim roditeljima Iliji i Svetlani. Ubistvo se dogodilo u poznatoj fabrici "Marteks" u Čačku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading