BADŽINOM SINU POPOVIĆI OSTAVILI VRATA OTVORENA: Prvi čovek "Granda" saslušan povodom pljačke

Autor: T. M.

Hronika

05.09.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik produkcijske kuće "Grand" Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović saslušani su juče u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, nakon što su se marta ove godine našli na meti lopova koji su im opljačkali kuću! Zbog pljačke je uhapšen Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se, pored ove, sumnjiči i da je opljačkao desetine elitnih objekata.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Saša Popović

Popovići su u tužilaštvo stigli oko 12 sati, a na saslušanju su se zadržali oko dva sata.

- Tog dana su nam bili prijatelji, neko vreme smo sedeli, a potom sam ja izašao, imao sam neke obaveze. Ubrzo je i moja supruga izašla jer je imala snimanje emisije, dok su ostali otišli na koncert Saše Matića. Kuću niko nije zaključao. Kada se Suzana vratila kući, zatekla je haos. Videla je da nema satova i sefa u kojem smo držali nakit, dokumente i pištolj - ispričao je Popović u tužilaštvu.

Podsetimo, Stojičić je uhapšen na osnovu DNK koji je pronađen u domu Popovića. On se sumnjiči da je 8. marta upao u vilu čelnika "Granda" na Bežanijskoj kosi i ukrao sef sa predmetima vrednim oko 150.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading