KOSTA TRAŽI DA VIDI DRUGA U KOJEG JE PUCAO: "Naježila se kad je čula da pita za tog dečaka"

Autor:

Hronika

22.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije jasno šta ubica želi od tog deteta.

KOSTA TRAŽI DA VIDI DRUGA U KOJEG JE PUCAO:  "Naježila se kad je čula da pita za tog dečaka"

Foto: Shutterstock, Printscreen/drustvene mreze

Kosta Kecmanović je tražio da ga u bolnici poseti tinejdžer kojeg je pucao 3. maja u masakru iako je bio njegov najbolji drug, saznaje Republika. 

Lekari i drugi zaposleni u bolnici, kao i policija koja Kostu danonoćno obezbeđuje su sa zaprepašćenjem slušali ono što je govorio dečak masovni ubica, a doveo ih je  tada u veliku zabludu koja ih i sada tišti. Međusobno su kasnije razgovarali kako ih je zatekao, te se nisu setili da ga pitaju zašto želi da vidi druga i kako posle svega misli da bi on želeo da ga poseti. Šta u stvari želi od tog deteta. 

- Kosta je jednog popodneva rekao da je krajnje vreme da nekog vidi od svojih vršanjaka. Pitao je zašto kad njemu ne dopuštaju da izađe i drže ga u bolnici mimo zakona, ne može da pozove druga da dođe kod njega. Nazvao ga  je punim imenom i prezimenom. Naježila sam se kad sam to čula. Rekao je kako je to njegov drug, ali nije ispričao da je pucao u njega 3. maja iako su prethodno mnogo vremena provodili zajedno. Njegova porodica je dobro poznavala Kostu i Kostina njega - ispričao je izvor Republika.rs i Srpskog telegrafa iz bolnice. 

Inače, ovo je samo jedan u nizu šokantnih Kostinih zahteva koje je izrekao u bolnici, na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.  

Foto: republika/fb

Miljana Kecmanović, Vladmir Kecmanović i Kosta Kecmanović

On se u toj ustanovi nalazi od  masakra u kojem je ubio devetoro dece i školskog čuvara. U istom piru je ranio nastavnicu i petoro dece. Pošto je u trenutku zločina imao 13 godina, Kosta nije odgovoran. Njegovim roditeljima se u krivičnom postupku sudi kao i dvojici odgovornih lica iz streljane u kojoj je Kosta učio da puca. Njegovoj majci Miljani Kecmanović na teret se stavlja da je držala municiju kojom je Kosta izvršio masakr, a ocu Vladimiru da mu je učinio dostupnim svoje oružje i municiju, kao i da ga je obučavao na strelištima.

Protiv Koste, Vladimira i Miljane se vodi više parničnih postupaka po iznetim zahtevima za nadoknadu nematerijalne štete, a tužioci su roditelji, braća i sestre žrtava masakra, kao i ranjeni u istom zločinu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/shorts/boyHvKtZOJ4

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tanja

22.04.2024 21:51

Samo sebi bitan najmlađi masovni ubica na svetu, tako su ga vaspitali sebičnog, samoživo roditelji. Roditelji i najmlađi masovni ubica na svetu ponašaju se indetično. Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 23 21
Brale

22.04.2024 22:31

Nema ti povratka na staro monstrume. Zelim mu da ostatak svog bednog zivota provede u ubedjenju kako je nepravedno to sto je zatvoren. Za ovih godinu dana nijedna niti nasa niti strana organizacija za ljudska prava se nije oglasila o njegovom slucaju i kako ne smeju da ga drze zatvorenim. Vec bi nam odavno uveli sankcije da se izivljavamo nad nevinim detetom. To nije dete nego otelotvorenje sotone, i nece ugledati svetlost dana dokle god dise. Ko ga sazaljeva neka proba da se stavi u kožu roditelja masakrirane dece.

Odgovori 29 11
Dule

22.04.2024 23:31

@Brale - Brale" a gde je to Kosta zatvoren i ko ga je video tamo?!

Odgovori 13 15