U TRI TUČE POVREĐENO SEDAM LICA: Jeziva noć u Nišu!

Autor:

Hronika

21.04.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica su nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje, dok su trojica zadržani.

U TRI TUČE POVREĐENO SEDAM LICA: Jeziva noć u Nišu!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Noćas se u tri različita mesta u Nišu dogodile tri tuče u kojima je povređeno ukupno sedam osoba. Trojica povređenih su zadržani na lečenju zbog težih povreda, dok su četvorica nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje.

Povrede u tuči u kafiću

Dvojica muškaraca primljena su na neurohirurgiju i maksilofacijalnu hirurgiju zbog povreda zadobijenih u tuči u jednom kafiću. Pacijent (40) zadobio je višestruke povrede glave i lica, uključujući prelom poda očne duplje, dok je pacijent (44) takođe zadobio povrede glave i hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju.

Povrede u drugoj tuči

Na drugoj lokaciji, mladić (20) je zadobio povrede lica i vrata, prelom jagodične kosti i desnog sinusa. Nakon dijagnostike i obrade od strane neurohirurga, upućen je na maksilofacijalnu hirurgiju.

Treća tuča u restoranu

U trećoj tuči, koja se prema nezvaničnim informacijama desila u jednom restoranu, povređene su četiri osobe. Muškarac (33) je zadobio povrede lakta i nakon pregleda ortopeda pušten je kući. Mladić (30) je zadobio povrede rebara i grudnog koša, dok je treći pacijent (30) zadobio oguljotinu iznad leve obrve, laceracije desne podlaktice i hematom leve butine. Muškarac (31) zadobio je hematom glave na potiljku i bolove u predelu vilice. Svi su nakon dijagnostike i pregleda neurohirurga i ortopeda otpušteni kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading