JOZEF PRE UBISTVA POSTAVLJAO JEZIVE OBJAVE NA DRUŠTVENE MREŽE! Na snimku DETE PLAČE, posle toga je suprugu IZBO 6 PUTA!

Autor:

Hronika

21.04.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno ubistvo potreslo je Srbiju juče popodne.

JOZEF PRE UBISTVA POSTAVLJAO JEZIVE OBJAVE NA DRUŠTVENE MREŽE! Na snimku DETE PLAČE, posle toga je suprugu IZBO 6 PUTA!

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE, shutterstock

Juče je došlo do tragičnog događaja u kojem je 36-godišnji Jožef F. nožem ubio svoju suprugu Aranku A. (29) nakon što su se sastali radi pokušaja pomirenja. Jožef je nakon toga pokušao da izvrši samoubistvo. Ova tragedija je usledila nakon njihove rastave.

Tome svedoče i objave koje je osumnjičeni Jožef postavljao na društvene mreže.

Dan pre tragedije, u petak 19. aprila, Jožef je na društvenim mrežama postavio 33 objave sa fotografijama Aranke, uključujući i niz od 69 fotografija na kojima su bili i njihove tri ćerkice.

Foto: Društvene mreže

Aranka A. i Jozef F.

Prethodilo je i emitovanje niza videa uživo koje je Jožef objavio, u većini slučajeva sa svojim ćerkicama. Na poslednjem videu, jedna od devojčica je plakala bez reči.

Komšije su potvrdile da je par imao svađu desetak dana pre tragedije. Srećom, deca nisu bila prisutna tokom događaja, već su bila kod bake sa očeve strane u novosadskom naselju Bangladeš. Aranka je početkom meseca ostavljala komentare u vidu poljubaca na fotografijama koje je njen suprug objavljivao na društvenim mrežama.

Jožef je ijuče zbo Aranku šest puta, dok je njena sestra, koja je bila prisutna, bezuspešno pokušavala da je zaštiti. Prema svedočenju komšija, par se često svađao, a rastali su se pre desetak dana. Hitna pomoć je intervenisala u 14.46 časova.

- Na licu mesta je zatečena ženska osoba sa više povreda na telu koja je preminula, dok je muškarac pokušao samoubistvo hladnim oružjem i prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra KCV - naveo je dr Krulj za "Blic".

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading