OVO JE ARANKA KOJU JE JOŽEF IZBO U NOVOM SADU: Iza nesrećne žene ostalo troje dece (FOTO)

Autor:

Hronika

20.04.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Novom Sadu: Ubistvo u ulici Baja Pivljanina

OVO JE ARANKA KOJU JE JOŽEF IZBO U NOVOM SADU: Iza nesrećne žene ostalo troje dece (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Aranka A. i Jozef F.


U ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu dogodilo se tragično ubistvo koje je šokiraloNovi Sad. Muškarac star 36 godina, identifikovan kao Jožef F., je nožem usmrtio ženu staru 29 godina, Aranku A, u njihovom domu. Prema nezvaničnim informacijama, par se nedavno rastao, nakon čega je Aranka otišla da živi kod svog brata, dok su njihovo troje dece ostala da žive u naselju Bangladeš.

Republika

Foto: Društvene mreže

Za tragično ubijenom arankom ostalo je troje dece

 



Prema svedočenjima komšija, muškarac je danas došao u dom gde je napao Aranku, izbo je nožem čak šest puta, što je dovelo do njenog tragičnog preminuća. Ova strašna situacija je ostavila lokalnu zajednicu u šoku i neverici.


Par koji je živeo u naselju Bangladeš je, prema informacijama, imao troje dece. Ovaj tragičan događaj ostavlja pitanja o bezbednosti i dobrobiti dece koja su ostala bez jednog roditelja, dok je drugi uhapšen pod sumnjom za ovaj užasan zločin.


Ovaj događaj je izazvao duboku potresenost među lokalnim stanovnicima, a nadležne institucije su preuzele istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Porodica i prijatelji su ostali u šoku i tuzi zbog gubitka Aranke, dok se cela zajednica suočava sa teškim pitanjima o prevenciji nasilja u porodici i podršci žrtvama.


Ovaj tragičan događaj je ostavio dubok trag u novosadskoj zajednici, ističući važnost podrške žrtvama porodičnog nasilja i potrebu za efikasnim merama prevencije. Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći društvo na ozbiljniji pristup u rešavanju ovog ozbiljnog problema i pružanju zaštite žrtvama nasilja u porodici.

(Novosti)

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading