DRAMA U NOVOM PAZARU: Mladić (19) bežao od policije kroz naselje, izazvao sudare, pa bacio nož!

Autor:

Hronika

15.04.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zaustavljen, utvrđeno je da mladić nema važeću vozačku dozvolu.

DRAMA U NOVOM PAZARU: Mladić (19) bežao od policije kroz naselje, izazvao sudare, pa bacio nož!

Foto: shutterstock

Dramatična scena odigrala se tokom popodneva u Novom Pazaru kada je 19-godišnji mladić odlučio da ne stane na policijski znak stop već je, vozeći golf 4, pokušao da pobegne kroz gusto naseljeno gradsko područje.

Haotična potera kroz grad

Potera je trajala kroz nekoliko ulica, pri čemu je mladić izazvao nekoliko sudara, stvarajući pravu dramu na ulicama Novog Pazara. Na terenu su bile angažovane tri patrole i motocikl saobraćajne policije kako bi se okončala potera koja je uznemirila lokalno stanovništvo.

Bez vozačke dozvole i nož u automobilu

Nakon što je zaustavljen, utvrđeno je da mladić nema važeću vozačku dozvolu, a činjenica da je izbacio nož iz automobila dodatno je uznemirila policiju i javnost. 

- Bežeći od policije, mladić je izazvao sudare jer udario u dva parkirana vozila. Potera je potrajala kroz nekoliko ulica, da bi ga na kraju policija zaustavila u naselju Mur. Ispostavilo se da mladić nema vozačku dozvolu, a tokom jurnjave iz automobila je izbacio nož koji je policija potom pronašla - potvrđeno je za agenciju Rina u policiji.

Pritvor i očekivane prijave

Mladiću je određen pritvor u trajanju od 48 sati, dok se očekuje da će protiv njega biti podnete odgovarajuće prijave. Ovaj događaj sigurno će ostati zapamćen kao jedan od nezaboravnih trenutaka za Novi Pazar, a njegove posledice će biti predmet interesovanja lokalne zajednice u danima koji slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading