JOŠ JEDAN POŽAR U NOVOM PAZARU: Gori porodično domaćinstvo

Autor:

Hronika

14.04.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mesto požara su odmah stigle dve ekipe Hitne pomoći.

JOŠ JEDAN POŽAR U NOVOM PAZARU: Gori porodično domaćinstvo

Foto: Shutterstock

U Novom Pazaru, tačnije u naselju Bukreš, rano jutros došlo je do novog požara koji je izbio u porodičnom domaćinstvu u Biserovačkoj ulici. Srećom, nema povređenih, ali nekoliko osoba je zatražilo medicinsku pomoć zbog udisanja dima.

Na mesto požara su odmah stigle dve ekipe Hitne pomoći kako bi pružile neophodnu asistenciju.


Vatrogasne ekipe uspešno lokalizovale požar

Trenutno aktivne tri vatrogasne ekipe su uspešno lokalizovale požar, sprečavajući njegovo dalje širenje. Materijalna šteta je značajna, ali zahvaljujući brzoj reakciji spaseni su ljudski životi.

Policija i ekipe Elektroprivrede Srbije su takođe na terenu i obavljaju neophodne istrage kako bi utvrdili uzroke požara, prenosi Telegraf.


Prethodni događaj u centru Novog Pazara

Ovaj požar usledio je nakon nedavnog događaja u centru Novog Pazara, gde je u Staroj čaršiji došlo do požara na kući.

Stariji muškarac je hospitalizovan i trenutno je u teškom  zdravstvenom stanju, potvrđeno je Tanjugu u novopazarskoj opštoj bolnici

Građani Novog Pazara koji su se zatekli u tom delu grada su pritekli u pomoć i zajedno sa pripadnikom Ministarstva unutrašnjih poslova evakuisali više osoba iz objekata koji je bio zahvaćen vatrom, a među njima je bio i muškarac koji je bio bez svesti.

Republika

Foto: shutterstock

Vatrogasci

Lekarska pomoć u hitnoj službi ukazana je i evakuisanim stanarima, koji su pretrpeli veliki stres zbog požara.

Na mesto nesreće ubrzo su stigli pripadnici interventne i saobraćajne policije Policijske uprave Novi Pazar i više pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade sa tri vatrogasna vozila.

Intervenisale su i ekipe Hitne pomoći Doma zdravlja Novi Pazar.

Požar su prvo uočili počeli da gase perači ulica Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“, koji su u to vreme obavljali svoje radne zadatke. Vatrogasci koji su tokom noći dežurali odmah po pozivu su doši na mesto gde je došlo do izbijanja vatre.

Uzrok požara za sada je nepoznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading