"OSTAJEMO BEZ JEDNOG KLJUČNOG SVEDOKA": Majorka Otović Pjanović objasnila šta menja smrt brata ubice Danke Ilić

Autor:

Hronika

08.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gde bi moglo da bude telo ubijene devojčice.

"OSTAJEMO BEZ JEDNOG KLJUČNOG SVEDOKA": Majorka Otović Pjanović objasnila šta menja smrt brata ubice Danke Ilić

Foto: ST/Tamara Pavišić, Tanjug/Strahinja Aćimović, Društvene mreže

Bojana Otović Pjanović

Skoro dve nedelje su prošle od kada je nestala dvogodišnja Danka Ilić iz Bora, a pet dana od kada je potvrđeno da je ubijena. Bezazlena šetnja pretvorila se najpre u saobraćajnu nesreću, a potom u teško ubistvo



Neočekivani obrt: Smrt osumnjičenog Dalibora Dragijevića
 

Dalibor Dragijević, osumnjičen za pomaganje rođenom bratu koji se sumnjiči za ubistvo, preminuo je juče u ranim jutarnjim satima u Policijskoj upravi u Boru.

Iznenadna smrt brata ubice devojčice, koji je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela, mogla bi da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu u potrazi za telom Danke.

Foto: Republika

Danka Ilić i mesto gde je nestala

Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gde bi moglo da bude telo ubijene devojčice.


Ključni svedok i izgubljena prilika: Uticaj Daliborove smrti na istragu

Majorka policije Bojana Otović Pjanović ističe da nikada do sada nisu imali ovakav slučaj i da detalje izjave preminulog Dalibora Dragijevića ne može iznositi u javnost, jer je istraga i dalje u toku.

Ona je naglasila da ostaju bez jednog ključnog svedoka, ali da imaju dovoljno materijalnih dokaza.

- Suština je, čim je dat nalog tužioca da se isti zadrži do 48 časova, on je u tom periodu imao srčani udar i preminuo, to je dovoljan osnov sumnje ili podozrenja da je učestvovao i pomagao u navedenom događaju. Oni su navodili lokacije gde može biti telo - rekla je majorka policije Pjanović Otović gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" na "Blic" televiziji i dodala:

Ostajemo bez jednog ključnog svedoka, ali imamo dovoljno materijalnih dokaza. Njegovu izjavu ne možemo uzimati sada, jer je preminuo. On ne može da potvrdi svoju izjavu pred tužiocem, ali Dejan Dragijević je detaljno opisao zločin i rekao ko mu je pomogao da sakrije telo i svakako će se uzeti u obzir izjava njegovog brata - kaže Pjanović Otović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading