OTKRIVAMO! BRAT DANKINOG UBICE NARUČIO GAJBU PIVA NAKON UBISTVA! Sedeo u kafani kad je Dejan uhapšen, pa UMRO u stanici kao SAUČESNIK!

Autor:

Hronika

08.04.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Dejana Dragijevića naručio gajbu piva u kafani kada je Dejan uhapšen.

OTKRIVAMO! BRAT DANKINOG UBICE NARUČIO GAJBU PIVA NAKON UBISTVA! Sedeo u kafani kad je Dejan uhapšen, pa UMRO u stanici kao SAUČESNIK!

Foto: facebook

Dalibor Dragijević, brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) Dejana Dragijevića, preminuo je u policijskoj stanici u noći između 6. i 7. aprila. Inače, on je pomogao svom bratu u stravičnom zločinu tako što je zajedno sa njim i ocem Radetom premestio telo nesrećne devojčice.

Kako kažu meštani ovog mesta, kada je Dejan uhapšen njegov brat je pio.

- Kad je uhapšen Dejan Dragijević brat mu je u kafani naručio gajbu piva - kaze meštanka, a njen suprug Jovan B. dodaje:

- Stalno su pijani bili, ne čudi me ništa od njih.

Foto: Republika.rs

Meštani o braći Dragijević

Podsetimo, Dejanova majka Svetlana odmah nakon hapšenja sina ubice branila ga je u izjavama  novinara, te je tvrdila kako joj sin pomaže u svemu i da bi ona sve uradila za njega. Ona će biti ispitana kako bi se utvrdilo da li je i ona na neki način učestvovala u zločinu za koji su optuženi njen sin Dejan.

- Kad sam čula šta se desilo, ja sam imala 180 sa 100 pritisak, a 94 otkucaja (srca u minutu). Rekla sam da idem u Hitnu (pomoć), ali nije bilo jer bili su ovi u Banskom Polju. I nisam dobro ni sad.  Dejan je dobar sin, sluša ovde, on je bio moja desna ruka. Za sve. Zato ja plačem, sve bih uradila za njega, on je bio moja desna ruka. Voleo je neku čašicu samo da popije. Ništa mi nije rekao za devojčicu. Uhapsili su ga na poslu. Nisam ga videla. On treba sad da se kupa, da se brije, odelo da se promeni. Ja sam na televiziji čula - bila je prva reakcija majke osumnjičenog D. D.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ceca

08.04.2024 19:40

Da li nas stvarno zanima, pivo, detalji razni........