DRAMA ISPRED KUĆE DRAGIJEVIĆA U ZLOTU! Inspektori uleteli u dvorište sa džakovima, sa njima i muškarac i žena! NOVI TRAG!?

Autor:

Hronika

08.04.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za telom Danke Ilić nije dala rezultate i policija je proširila oblast pretrage na kanjon Lazarove reke i Lazarevu pećinu kod Zlota. Podsećamo da su jame i ogromne strme stene ove oblasti i dalje neistražene, što dodatno otežava potragu.

DRAMA ISPRED KUĆE DRAGIJEVIĆA U ZLOTU! Inspektori uleteli u dvorište sa džakovima, sa njima i muškarac i žena! NOVI TRAG!?

Foto: ST/Dragan Kadić

Nekoliko inspektora Uprave kriminalističke policije upalo je malopre u kuću porodice Dragijević u Zlotu, piše Informer.

Policija je došla sa nekoliko džakova, a sa njima su u kuću uvedeni i mlađi muškarac i jedna devojka, čije tačno svojstvo još uvek nije poznato. Policija je već duže vreme angažovana u potrazi za telom Danke Ilić, a ovaj događaj predstavlja novi razvoj situacije.


Potraga za telom Danke Ilić nije dala rezultate i policija je proširila oblast pretrage na kanjon Lazarove reke i Lazarevu pećinu kod Zlota. Podsećamo da su jame i ogromne strme stene ove oblasti i dalje neistražene, što dodatno otežava potragu. Policija je takođe pregledala kilometre priobalja Zlotske reke, ali do sada nije pronađeno telo nestale devojčice.

Ivana Ilić je 26. marta napustila Bor sa ćerkom Dankom i starijim sinom, odlazeći na napušteno i zapušteno imanje u Banjskom Polju. U jednom trenutku, Danka je nestala iz vida svoje majke, a kasnije se ispostavilo da su je pijani radnici "Vodovoda", Srđan Janković i Dejan Dragijević, udarili automobilom i zatim je zadavili. Njih dvojica su telo devojčice odvezli do deponije i bacili ga, što je pokrenulo opsežnu potragu koja je trajala deset dana pre nego što su monstrumi uhapšeni. Najgore je što je Dragijević uz pomoć oca i brata, koji je juče preminuo u PU Bor, telo premeštao a sad niko ne može ili neće da se seti gde je ostavljeno.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti zbog svoje surovosti i tragičnog ishoda. Policija i dalje nastavlja sa intenzivnim radom kako bi pronašla telo Danke Ilić i osigurala pravdu za ovaj strašan zločin.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading